Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy magabiztos férfit természetesen a legkevésbé sem érdekel, ha az összes fényképen úgy néz ki, mint Steve Buscemi ébredés után, de ha az ismerőseidnek köszönhetően az összes rólad készült kép automatikusan megy Facebookra, nem árt kicsit javítani a megjelenéseden. Peter Hurley szerint a recept borzasztóan egyszerű: hunyoríts!

Azért nem kell magadból rögtön japán mangafigurát csinálnod, éppen elég, ha az alsó szemhéjadat kicsit megfeszíted, a felsőt pedig egy árnyalatnyival lejjebb engeded. A profi fotós szerint az így készült képek magabiztosságot és önbizalmat sugároznak, míg a nagyra nyitott szemek inkább félelmet és bizonytalanságot. A képeket elnézve nem vitatkozunk vele.

Maximalistáknak pedig itt egy negyedórás videó, amelyben Hurley a lehető legrészletesebben elmagyarázza, mit kéne csinálnod a szemeiddel a fényképezés előtt.

Természetesen ez csak az egyik oldala a dolognak, a tökéletes szelfi elkészítéséhez a mi tanácsainkat sem árt megfogadnod. Ha pedig már profi hunyorítóvá képezted magad, akkor nincs más dolgod, mint hogy betámadd a képeiddel a Facebookot vagy valamelyik társkeresőoldalt.

(Forrás: Gizmodo)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.