Találkoztunk már teljesen automatikus működésű robotfűnyíróval, internetes rendelések leadására képes hűtőszekrénnyel és intelligens mosógéppel, akkor tulajdonképpen miért is lepődnénk meg egy olyan borhűtőn, amelybe többek közt egy kamera is került?

Az LG márkanév hallatán legtöbbünknek televíziós készülékek, számítógépes monitorok vagy éppen okostelefonok jutnak eszünkbe, pedig a dél-koreai gyártó már jó ideje készít többek közt mosógépeket, légkondicionálókat és hűtőszekrényeket. Sőt, az LG kínálatában egy ideje már speciális borhűtőket is fel lehet lelni, ráadásul a vállalat hamarosan egy abszolút high-tech borhűtővel rukkol majd elő.

Ennek a hivatalosan egyelőre még nem bejelentett, de a szabadalmi hivatalnál már levédetett, újgenerációs borhűtőnek az érdekessége, hogy nemcsak a borok ideális tárolási hőmérsékletéről gondoskodik, hanem többek közt egy integrált kamerát is beépítettek. Ez az egyedi feature azért került bele a szolgáltatási körbe, mert a mozgatható kamera illetve a rá épülő borcímke-felismerő technológia révén a tulajdonos egy naprakész számítógépes adatbázissal rendelkezhet az éppen otthon lévő boraival kapcsolatban. Nyolc üveg Bock, tíz palack Günzer, öt üveg Gere, és elfogyott a Takler – az adatbázisból többek közt ez is villámgyorsan ki fog derülni.

A nyáron debütált, okostelefonnal menedzselhető mikrohullámú sütő után az LG tehát nemsokára ismét hallat magáról, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy a beépített kamerás borhűtő pontosan mikor illetve milyen áron kerül majd a kereskedelmi forgalomba.

Tovább:
A techrovat újdonságaihoz
A férfias Player-karácsonyhoz
Friss Player-cikkekhez

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon