Az LG telefonja leállítja a videót, ha nem nézel oda

Az LG olyan funkciót épít az Optimus G Próba, ami érzékeli, ha a szemeddel éppen másfelé nézel, és nem a készüléken futó videóra figyelsz. A videó azonnal megáll, így nem maradsz le semmiről.

Az LG egy hasznos aprósággal dobja fel a Optimus G Pro okostelefonját: a Smart Video néven futó funkcióval, ami figyeli a szemed mozgását, és megállítja az éppen lejátszott videót, ha máshová nézel. Ezentúl nyugodtam elkalandozhatsz, miközben egy új Harlem Shake-videót nézel, hiszen ha visszatekintesz a képernyőre, az onnan folytatódik, ahol abbahagytad.

Jong-seok Park, a dél-koreai cég vezérigazgatója szerint azért nagyon fontosak az ilyen kreatív megoldások, mert 2013-ban a technológiai verseny mellett a felhasználói élmény javulása alakítja majd az okostelefonok piacát. A Smart Video mellé ezért az LG egy olyan funkciót is szállít, mellyel a telefon első és hátsó kamerájával egyszerre fotózhatnak a vásárlók. Egyik újítás sem nélkülözhetetlen, de különleges felhasználói élményt nyújt. Először Dél-Koreában lesznek majd elérhetőek kiegészítésként az Optimus G Próhoz, később pedig az új prémiumkategóriás LG okostelefonokban is megtalálhatjuk majd őket.

(Forrás: Mashable)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon