Nyerj állandó ülőhelyet a Szigetre! Markolj fel egy Fesztivál-Flashbaget!

Imádsz Szigetelni? Mindig problémát jelent számodra, hogy az összes ülőhely tele van a megfáradt fesztiválozókkal? A Flashbaggel megoldható a probléma, most pedig nyerhetsz is egyet a Playertől!

Újra itt a Sziget fesztivál, amiből egyen-kettőn már biztosan te magad is részt vettél. Ha így történt, akkor tudod, hogy az este folyamán eljön az a pillanat, amikor a fél életedet, a vesédet, apád aranyba öntött Rolls Royce-át is odaadnád azért, hogy leülhess valami kényelmes alkalmatosságra. Bár a Sziget igen nagy területű, mégis harcolni kell egy rendes ülőhelyért, és ha minden foglalt, akkor csak a földön marad számodra hely.

A Flashbag babzsák fotelekkel bárhol kényelmes ülőhelyet varázsolhatsz magadnak a fesztiválon. Ha nem lenne meg, miről is beszélünk, akkor jöjjön egy gyorstalpaló: A Flashbag olyan babzsák élményfotel, ami leginkább egy nagypárnára hasonlít, és legalább hat pozícióban használható, akár ülhetsz és feküdhetsz is rajta. Így ha sátorozol, és kétszemélyesnél nagyobb a lakhelyed, akkor a sátor falain belül és kívül is remekül hasznát tudod venni. A zsákban található golyócskák alátámasztják a teljes testfelületedet, így biztosítanak kényelmet, bárhová is teszed le a foteledet.

A Playerrel most nyerhetsz egy Flashbaget, ha helyesen válaszolsz a következő kérdésre.

Mi található a Flashbag babzsákfotel belsejében?

A. polisztirol golyók

B. tönkölybúza golyók

C. babszemek

A helyes megfejtés betűjelét küldd el a jatek@player.hu email címre augusztus 6-án éjfélig. Eredményhirdetés augusztus 7-én! Sok szerencsét mindenkinek!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon