Nem szoktuk rendszeresen ráborogatni a kávét másokra, de ezután még jobban oda fogunk figyelni, nehogy leöntsük a mellettünk ülő laptopját.

Ugyanis előfordulhat, hogy nem csak a kávé borul ki, és ha olyan pechünk van, mint az alábbi videón szereplő srácnak, akkor ennek súlyos következményei lehetnek. Mondjuk kiderül, hogy a szende bölcsésznek kinéző lány rendelkezik néhány szuperképességgel, úgy mint telekinézis, az agressziókezelés viszont nem erős oldala. Erre még Fox Mulder is elégedetten csettintene.

Persze szó sincs arról, hogy New York West Village negyedét kezdik ellepni a mutánsok (mi legalább is nem tudunk róla), a felvétel egy vírusvideó, amely a héten mozikba kerülő Carrie című horrorfilmet reklámozza. A klasszikus Stephen King-horror remake-jében Chloe Grace Moretznek (Kick-Ass) kell rádöbbennie, hogy az anyatermészet bőséggel osztogatta neki a természetfeletti képességeket, és talán nem árulunk el vele nagy titkot, hogy még a kávézót romba döntő lánynál is kategóriákkal rosszabbul reagálja le a szitut.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon