Hiszed vagy sem, az OpenSignal legfrissebb jelentéséből az derült ki, hogy Magyarországon lehet a leggyorsabban mobilnetezni az öreg kontinensen, és világviszonylatban is 3. helyen állunk Dél-Korea és Szingapúr mögött a másodpercenkénti 26,15 megabites letöltési átlaggal.

A kutatásban azt is vizsgálták, hogy az idő hány százalékában hozzáférhető a 3G vagy annál fejlettebb hálózat a felhasználók számára, itt már világviszonylatban csak a 46. helyre vagyunk jók 85,31 százalékkal. A felmérés május 1. és július 23. között készült OpenSignal-applikáción keresztül, több mint 800 ezer okostelefon-felhasználó bevonásával.

Forrás: tech2.hu

Most akkor szidjuk a magyar mobilnetet, vagy ne?

Olykor nyugodtan elszaladhat a szánk, mert bár a magyar mobilnet nagyon gyors, legalább ugyanennyire hülye és drága is. (Ugye, utóbbiakról már többet tudnánk mesélni.) Ugyanis ha az előfizetések árát, a vele járó adatforgalmat és bónuszokat, illetve a magyar mobilnet-előfizetők számát nézzük, már rohadtul nem állunk jól. Sőt, bizonyos tekintetben csontutolsók vagyunk az EU-ban.

(MTI)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.