Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de annyi biztos, hogy a Sony "Sirius" néven egy ideje már dolgozik a következő csúcskészülékén, amely az Xperia Z1 közvetlen utódja lesz. Az Xperia-blognak köszönhetően már azt is tudjuk, hogy érdemes lesz várni, mert az új telóval a hírek szerint 4K felbontású felvételeket is készíthetünk majd.

A 4K-s videó nem az egyetlen újdonság: az eddig kiszivárgott hírek szerint a Sony telefonjában is megtaláljuk majd az iPhone 5S-ben már látott lassítottfelvétel-funkciót (Timeshift video), ezenkívül lesz benne egy Smart call handlingnek nevezett fícsör is, amelynek segítségével a fülünkhöz emelve a telefont fogadhatjuk, megrázva pedig elutasíthatjuk a beérkező hívásokat.

További kényelmi funkció, hogy ha a telefont fejjel lefelé tesszük le az asztalra, automatikusan lehalkítja magát, a képernyő felébresztéséhez pedig már nem lesz szükség külön gombra, egyszerűen csak kétszer meg kell érintenünk a kijelzőt. A 4.4.2-es Androidot futtató telónak állítólag a hangja is sokkal jobb lesz, mint a Z1-é, amiről az alul és felül elhelyezett sztereó hangszórók gondoskodnak.

(For the record: a fenti képen egy Sony Xperia Z1 látható)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon