Igazodj el a Trónok harcában egy appal

Olvasod, vagy sorozatban nézed a Trónok harcának történeteit, és néha már nem tudod követni a kusza eseményeket? Egy új, androidos alkalmazás segít abban, hogy mindig pontosan képben legyél.

George R.R. Martin A tűz és a jég dala című regényciklusának történeteiben számtalan karakter, lény és helyszín szerepel elképesztő számú kombinációban. Éppen ezért néha úgy érezheti az olvasó, hogy elveszik az események dzsungelében. A regényeken alapuló, az HBO-n Trónok harca címen futó sorozattal ugyanez a helyzet, még ha jóval sűrítettebb formában is tálalják nekünk a történetet. A rajongók számára hozták létre az A World of Ice and Fire nevű androidos alkalmazást, amelynek segítségével pontosan tudhatod, mi is történik éppen.

Az alkalmazás éppen jókor érkezett, hiszen itt a Trónok harca új évada a tévécsatornán, így bárkinek segít bekapcsolódni az eseményekbe. Ráadásul az appot könnyen beállíthatod aszerint, hogy hol tartasz éppen a történetben, így nem fog előre fecsegni neked. Egyszerűen kereshetsz benne a karakterek neve vagy beceneve alapján, kapsz pontos leírásokat, illusztrációkat és térképeket is. Jóval könnyebb így tájékozódni, mint sok száz oldalt visszalapozni.

Ingyenes az alapverzió, ami az első regényben megjelenő nyolc fő karaktert tartalmazza, de szépen sorban tölthetsz le hozzá kiegészítéseket, egyenként 0,99 dollárért, vagy egyben az összest 4,99 dollárért. Az appnak van egy korábbi, iPhone-ra készült változata is, ami a felhasználók egyik kedvence volt tavaly, ez most kiegészült az androidos verzióban megtalálható újdonságokkal.

(Forrás, képek: Mashable.com, Iphoneheadlines.com)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon