Kerülj képbe két nap alatt a ma, a holnap és a holnapután audio és videótrendjeivel a 15. AV Trend & Hi-Fi Show-n. Tech-megalománoknak kötelező, mindenki másnak pedig fokozottan ajánlott. Mutatjuk is, miért.

Az Audio-Video Trend origónak számít az otthoni szórakoztatásban – a legfontosabb tech újdonságok, a prémium cuccok és a kiegészítők szinte ijesztő gyorsasággal frissülnek az oldalukon, amit civilként alig lehet követni. Viszont ha szeretnéd két nap alatt gyorstalpalón pótolni ezt a tech-tudást egy látványos, hangzatos és profi programsorozatban, akkor mondd le a hétvégi grillezést (amúgy is retek idő van), és gyere el az elegáns Marriot Hotelbe.

A 15. AV Trend & Hi-Fi Show nem véletlenül érte meg jubileumát: mind kiállítói, mind pedig vásárlói oldalról is hatalmas az igény, hogy egy helyen könnyen és érthetően bemutatkozhassanak az adott év legfontosabb szórakoztatóelektronikai eszközei. Reggel tíztől este hatig járhatod be október 25–26-án a patinás hotel igényesen kialakított termeiben kiállító cégek változatos audio- és videotermékeit.

A földszinten többek között az Extreme Audio mutatkozik be hi-fijeivel és audiotermékeivel, valamint a Limar high-end erősítőit is itt szemrevételezhetjük. A mezzanine szinten az Audiopartner mutatja be profi, stúdióminőségű fejhallgatóit és mikrofonjait, és a L'auditeur is hozza médialejátszóit, hangszóróit és AV termékcsaládjait. A további szinteken is iszonyatosan nagy a választék: míg a Music Tools filmeseknek kínál tech-újdonságokat, addig az Erzsébet teremben az Eisa-díjas legjobb hi-fiket, házimozikat és egyéb, aranyérmes video- és audioeszközöket ismerhetjük meg töviről-hegyire.

Az Asus csúcsminőségű Essence termékeit viszi a vásárra, míg az Audio Note asztalán az erősítők, hangsugárzók és kiegészítők (mint hangkarok és átalakítók) sorakoznak majd. A Pixel egész high-end AV fegyvertárat pakol majd a hotel első emeletén berendezett “H-Fi & High End Intelligens Otthonok” szekciójánál: a számítógépes kiegészítőkkel foglalkozó kis- és nagykernél az egerek és billentyűzetek mellett gémerbarát monitorok, hangszórók és prémium extrák várják az érdeklődőket.

Azonban lehetetlen a teljesség igényével felsorolni az összes, körülbelül huszonöt kiállító teljes portékáját, de szerintünk már így is eléggé bedrótoztunk, hogy a gépek ölelésében töltsd te is a hétvégéd. A belépő 3000 forint, amelyből előzetes regisztrációval lejön 30% engedmény, és a szervezők csinos kis meglepetéscsomaggal is kedveskednek minden résztvevőnek.

További infókért, jegyvásárlásért és a kiállítók teljes listájáért, plusz a péntekig megtehető előzetes regisztrációért spuri az AV Trend oldalára – mi ott leszünk!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon