Ami egyértelműen a Brazília–Németország.

Tegnap a vb egyik legizgalmasabb, legemlékezetesebb meccsén a címvédő németek hátrányból, majd később emberhátrányból tudták legyőzni Svédországot.


Ezzel Németország az F-csoport második helyén áll két forduló után. Az utolsó körben Mexikó a svédekkel játszik, ha nem kap ki, akkor minimum hét ponttal zár, a németek meg maximum hatpontosak lehetnek, ha megverik Dél-Koreát. Vagyis simán benne van a pakliban, hogy Németország csoportmásodik lesz.

Az F-csoport második helyezettje pedig az E-csoport győztesével játszik a 16 között. Jelen állás szerint ez Brazília. A brazilok négy ponttal állnak két meccs után, ugyanúgy, mint Svájc – a jobb gólkülönbség miatt első Brazília. Neymarék az utolsó körben a szerbekkel játszanak, míg Svájc Costa Ricával, ha mindkét válogatott nyer, de a braziloknak lesz jobb a gólkülönbsége, akkor a dél-amerikai csapat nyeri meg a csoportot Svájc előtt.

A csoportkörben azonos pontszám esetén elsőként a gólkülönbség rangsorol, ezután a több szerzett gól, majd az egymás elleni eredmény(ek).

Tehát egyre inkább számolnunk kell a brazil–német meccsel, ami óriási lenne a két válogatott közös történelmét ismerve (helló 7–1).

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon