Messi szerint Argentína nem favorit a világbajnokságon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mondjuk igaza is van, tényleg nem az.

Leo Messi nem szállt el attól, hogy a nem jegyzett, tényleg nagyon gyenge Haitit lenyomták 4–0-ra az ő mesterhármasával. Pontosan tudja, hogy jelenleg nem elég erős a csapatuk. Viszont négy éve sem volt, mégis döntőztek.

Hálás vagyok a szurkolóknak, most már érezzük a szeretetet és a támogatást, ellentétben a korábbiaktól, amikor magasról tettek ránk. Mindannyian ugyanazért megyünk Oroszországba, a világbajnokság megnyerése az álmunk, sőt az egész ország álma. Bízom a csapatban. Jól dolgozunk és vannak jó képességű és tapasztalt játékosaink, de türelmesnek, valamint higgadtnak kell maradnunk.

Több nagy favorit is van jelen pillanatban: Brazília az egyik, de ott van még Spanyolország és Németország is. De ez csak pár a legjobbak közül.

Messi szerint egyébként nagy kihívás a vébé, nemcsak a csapatnak és az országnak, hanem személy szerint neki is. Hogy mennyire motivált, az ebből a felvetésből kiderült:

Miközben persze minél többet szeretnék nyerni a klubcsapatommal, szeretnék egyszer a válogatottal is nyerni végre.

A Barcelona támadója szerint nem egyszerű a sorsolásuk, Izland az Eb-n megmutatta, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt, Horvátországnak kiváló a középpályája, Nigériával pedig mindig megszenvednek.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.