Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ez aztán a gigantikus projekt.

Helyi lakosok és építészek összefogásával értelmeznék át a második világháborús hamburgi óriásbunkert. Így nézett ki akkor, illetve így néz ki most:

Hatalmas. Az elképzelés is az: a ma szórakozóhelynek, zeneiskolának, üzlethelyiségeknek és irodáknak helyet adó épületet felfelé bővítenék, művházat, óvodát és hotelt is létrehoznának, arra pedig zöldet telepítenének.

A Hilldegarden ugyanis egy nyilvános, teraszos tetőkert lenne, ahová egy, a bunker körül kanyargó sétányon lehetne feljutni, majd onnan megcsodálni a hamburgi körpanorámát. Drukkolunk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.