Mázlid van, mutatunk egy megoldást!

Növények között jobb az élet, akár emberek vagyunk, akár sáskák. Ha emberek, akkor általában cserépbe tesszük a növényeket, majd lerakjuk a lakásunk padlójára, felrakjuk a polcra vagy a párkányra, egy otthoni zöldfal megvalósíthatatlannak tűnik. Pedig nem az!

A Horticus rögtön egy egész rendszert kínál, hogy mindenki az otthonára szabhassa: a hatszögletű keretekből álló fémrácsok bárhogy egymáshoz kapcsolhatók, így már maga a növénytartó is dekoráció. Igazi persze a terrakotta cserepekkel lesz, amelyeket akár kisebb polcként is használhatunk, de persze növényekkel még szebbek, öntözni a cserepeken lévő nyílásokon lehet.

Attól nem kell tartani, hogy túl mainstream lesz az otthoni zöldfal: a legkisebb egység (egy keret, három cserép) több mint százezer forintnyi angol fontba kerül, és ez kedvezményes ár ahhoz képest, mintha hatvan fontért vennénk meg a keretet, és háromszor hetvenért a cserepet.

Ha pedig már úgyis egy menő dizájntárgy az egyébként levegőtisztító zöldfalnak is tökéletes Horticus, akkor a keretbe illő, hatszögletű párásítót, lámpát vagy hangszórót is vehetünk.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Horticus)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.