Az Ecocapsule egy önfenntartó, intelligens szálló, amely kizárólag nap- és szélenergiával működik. Úgy tapasztalhatod meg az off-the-grid életérzést itt, hogy a szállodákban megszokható luxusról sem kell lemondanod. Jó kis kombó.

Szlovák tervezőmérnökök állnak a projekt mögött, a ház pedig nemcsak alkalmi szállásként, hanem töltőállomásként is üzemelhet, ugyanis lemerülőben lévő elektromos autókba lehet itt szuflát lehelni. A ház praktikus és rendkívül funkcionális, a modern technológia ötvöződik itt a határtalan szabadsággal, egy kis futurisztikus kivitelezésben, hiszen a kégli olyan, mintha csak az űrből szabadult volna.

Ez is érdekelhet:

Amikor a dizájn kőkemény - A legizgalmasabb hazai betonprojektek - Roadster

Szürke, hideg és durva tapintású. Nemrég még valószínűleg csak ehhez hasonló asszociációk és érzések jutottak eszünkbe a betonról, az elmúlt néhány évben viszont észrevétlenül lett a mindennapi eszközeink része és kedvelt alapanyaga. Így lehet, hogy ma már egyáltalán nem furcsa, ha egy finomra csiszolt betondarabot hordunk a nyakunkban, vagy az üvegcsillár helyett betonbúrák lógnak a nappalinkban.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon