Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosan hallottál már a különböző netes kihívásokról, vagy challenge-ekről, melyek úgy bukkannak fel, majd tűnnek el a süllyesztőben, mint valami felejthető egynyári sláger.

Az első ilyen nagyobb mánia a jégvödrös kihívás volt, aminek egyébként kezdetben még értelme is volt, mert egy betegségre akarta felhívni a figyelmet. Ez után azonban egyre-másra jöttek az idiótábbnál idiótább challenge-ek, melyek között olyan is volt, amelyikben mosószeres kapszulát kellett megenni, egy nagy kanál fahéjat kellett egyben lehúzni, vagy a kedvencünk, bekötött szemmel nekiindulni a városnak. (A legutóbbit egyébként a Netflix Madarak a dobozban című filmje indukálta, és akinek egy ilyen kihívás alkalmával sikerült megsérülnie, annak máris utalnánk a Darwin-díjat.)

Most viszont felbukkant egy újabb, aminek szívből tudunk szorítani.

Mint oly sok minden, ez is a Redditről indult el, amikor az egyik felhasználó posztolt egy előtte-utána képet egy srácról, aki a szemetet zsákokba szedve hozott rendbe egy tisztást. A képhez azt a megjegyzést fűzte, hogy ennek kellene lennie az új netes kihívásnak.

Az internet népe pedig szerencsére ráharapott a dologra. Így indult be a #trashtag nevű hashtag, mely a jelek szerint egyenes úton halad a felé, hogy ebből legyen a következő virális kihívás.

Ámen!

Mutatunk néhány vállalkozót, hátha neked is megjön a kedved hozzá:

Egyszerűen jó ránézni ezekre a fotókra!

Azoknak üzennénk, akiket megmozgatott anno a mosószerevés, a bekötött szemmel bénázás és az ezekhez hasonló baromságok, hogy most is fel lehet állni a fotelből!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.