A hét pólói - Bringák és koponyák

A felsőtestünk első része tulajdonképpen egy olyan terület, amit remekül lehet mindenféle üzenet közvetítésére használni. Erre specializálódtak iparágak és rengeteg kreatív, vicces és ötletes póló született, amivel valamit elmondhatunk magunkról. A bringafanatikusok remek grafikák közül válogathatnak, csakúgy, mint az internetes mémek rajongói, és aki arra érez késztetést, hogy koponyákat viseljen a mellkasán, annak sem kell messzire kattintania. Nézzük eheti pólóinkat!

Bringázás

1. Happy Bike, Romeo, Orange $25.95, 2. Threadless Keep It Simple Stupid $19.95, 3. Threadless Guys Tri-Blend Tee $36.50, 4. Felvarrom - Long tall bike, 5. Felvarrom - Don't stop

Mémek

1. Keep Cool and Party On T-Shirt $6, 2. Laser Cat T-shirt $6, 3. Trololo T-Shirt $6

Koponyák

1. The Skeleton and His Keys, 2. 'Tibetan Skull' T-Shirt £23.99, 3. Threadless Bye Bye Apocalypse $36.50

A hét pólói sorozatunk előző részeit itt találod, sok-sok vicces grafikával!

Férfiak! Nem csak ti szerettek bennünket nézegetni az utcán. A mi szemünket is gyönyörködteti egy-két rajtatok feszülő divatos holmi. Bátran öltözködjetek, hiszen ahogy a magyar nők, úgy a magyar pasik is igazán szemrevalóak! Sorozatunk negyedik része visszatér kicsit a régi kerékvágásba.

Randizó huszonévesek

napszemüvegek, atléták, kék mintás póló, shortok: www.buy.com, Old Reliable póló, cipő: www.barneys.com

Ugyan ez a vacak nyári időjárás némi nyugtalanságra ad okot, ahhoz azért nincs hideg, hogy színes, sportos, feltűnő ruhába bújjatok és elvigyétek a CSAJT fagyizni! Nyáron belefér a minták keverése. Miért ne lehetne alaposan mintás nadrágokat hordani feliratos pólókkal kombinálva? Szandált, papucsot nem is merek ajánlani mostanában egy kis parkban sétáláshoz – nyári zápor esetén azért a zárt cipő a jobb, amúgy meg romantikus is lehet elázni. Szóval fel a mintákkal, színekkel, le a rossz idővel!

Bohém harmincasok

kék pulcsi, kék short, zokni, karkötők, napszemüvegek, kendő, cipő, szandál, papucs, melegítőnadrág, szalmakalap, táska: www.mrporter.com, fényképezőgép: www.insitu.hu, nyulas póló, farmer: www.dsquaredmall.net, alsógatya, kalapok, szürkés pulcsi: www.farefetch.com, atléta: www.unionlosangeles.com

Nagyvárosi létformához elengedhetetlen, hogy néha kitűnjünk a nagy átlagból, ehhez remek eszközök a kiegészítők. Egy jó kalap vagy táska, esetleg egy kendő (nyakban, fejen, farmer övbújtatóra kötve, stb.), vagy egy karkötő (mondjuk a barátnő által készített) mindent megold. Gondoljatok arra is, hogy néha azért látjuk az alsógatyátokat is! Leárazáskor a hármas, ötös, színes, mintás, extrább alsónadrágcsomagok is elérhető áron kaphatók, ezeket érdemes levadászni. Ugyanez igaz a zoknira: nem feltétlen a fekete meg a szürke elfogadott, ma már a pasik is hordhatnak színes zoknikat – például, ha megy az övük, vagy pólójuk színéhez.

Kozmopolita negyvenesek

öltönyök, nadrágok, ing, kék-mintás nyakkendő, cipők: www.mrporter.com, alsónadrág: www.farfetch.com, kockás nyakkendő: www.unionlosangeles.com

“Fashions fade, style is eternal", vagyis a divat változik, a stílus örök – mondta Yves Saint Laurent, és milyen igaza van! Vannak darabok, amelyeket egyszer kell beszerezni az életben. Egy-egy örökké elegáns ing, zakó, nadrág, cipő mindig akad – gondoljatok csak bele, például Greta Garbo garbója nők és férfiak körében örök népszerűségnek örvend. Szóval az elegáns, esetleg munkájukból kifolyólag folyton utazgató negyveneseknek a világ több országában meg kell állniuk a helyüket – már, ami a fizimiskát illeti. Az érettségi öltöny viselésének kora letűnt – mindenki szerezze be a szolíd elegancia biztonsági alapkellékeit! Kifogás nincs, abban is segítünk, hogyan viseld egy esküvőn az elegáns ruhákat!

Ez már a sorozat negyedik része volt. Vidám női tippcsokrainkat erre találod!

Már sokszor leírtuk itt a rovatban, hogy az élénk színek dominálnak a férfidivatban - ezt a megállapítást mi sem támaszthatná jobban alá, mint eheti körképünk, amelyben tizenkét élénk színű pulóvert válogattunk a monitorodra!

Nyáron sem lehet a szekrény mélyére rejteni a pulóvereket, hiszen mostanában az időjárás a kiszámíthatatlanságával okoz fejfájást - szó szerint - sokunknak. Sárga, zöld, kék, piros és az idei nyár egyik slágere, a mentaszín is megtalálható ezek között az egyszerű felsők között, amelyeket egy inggel vagy pólóinggel és egy semleges, világos színű nadrággal párosítva biztosan nem maradunk észrevétlenek, akár a tengerparti esti tömegben, akár valamilyen szabadtéri, esti koncerten veszünk részt. Tart még a leárazás időszaka, így az árak miatt is megfontolandó egy új darab beszerzése. És mert pulóverből sosem elég!

Zara, H&M

Zara Cable Stitch Sweater 3.995 Ft / H&M Hooded sweatshirt 6.990 Ft

ASOS

ASOS Sweatshirt With Contrast Raglan Sleeves £22 / ASOS Hoodie In Overdyed Jersey Marl £22

Topman, New Look

Topman Evergreen Marl Tonal Trims Plain Sweatshirt £20 / New Look Mint Green Basic Hoody £8

Gap

Gap Washed Cotton £17.99 / Gap Cotton Zip Hooded Sweater £19.99

Burton, Forum

Burton Snowboards Side Street Pullover Crew / Forum Snowboards Crew-neck Fleece

Neil Barrett Fine-knit Wool €460 / Paul Smith Jeans Button Shoulder Jumper £110

Hetente körülnézünk a férfiruhák között, erre találod a korábbi válogatásokat!