A magunk részéről imádjuk a kerti partikat, és mivel az idő már nem éppen alkalmas a szabadtéri piknikezésre, szívesen gondolunk vissza a Big Green Egg eszem-iszom bulijára, ahol a főváros legjobb street food egységei, éttermei készítették a finomabbnál-finomabb ínyencségeket a jelenlévőknek.

A helyszínen főzött egyik kedvencünk, a tetovált séf, azaz Serényi Zsolt, a vendégsereg része volt Széll Tamás, az Onyx egykori séfje, és a Bocuse d’Or legutóbbi európai döntőjének győztese, de láttuk még a paellát gyártó Heiszler Olivért, aki nemrég még a Michelin-csillagos Tanti séfje volt, szóval elég illusztris társaság gyűlt össze.

A kertipartis, fűben elnyúlós feelinget a Blup! extra kényelmes kültéri babzsákjai biztosították, így az illusztris ételekhez társuló hangulat laza és fesztelen volt. Az ehető finomságok mellett pedig remek borok és kézműves sörök is voltak, az etyeki sörmanufaktúrától például olyan ipát kóstolunk, hogy a Brewdog adta a másikat.

Már várjuk a jövő évi partit!

(Fotó: Big Green Egg)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A madarak és fák napján ültetünk egy gyönyörű fát Alessandrának

A szexi macskás lány

Így lehetsz magabiztos, vagy ha az vagy, akkor még magabiztosabb

További cikkeink a témában