Mint a mesében: a szeretett legkisebb gyerek felnőtt férfiként visszatért, és hős lett – Gera Zoli hazaigazolt a Fradiba, és övé az első hivatalos gól az új, pompás Fradi-stadionban, a Groupama Arénában. A meccset viszont a vendég Chelsea nyerte, megmutatjuk a gólokat.

Gera egy remek támadás végén belsőzött a kapuba a 17. percben, a félidőben vezetett is a Fradi. Aztán a második játékrészben játszó FTC már jóval gyengébb volt, a Chelsea-be meg olyanok álltak be, mint Fábregas, Diego Costa, Ivanovics vagy Hazard. Fordított is a londoni gárda, Ramires ballal bikázott a felsőbe, majd Fábregas lőtt zseniális gólt.

Ferencváros–Chelsea 1–2 (1–0)

Ferencváros: Dibusz (Jova, a szünetben, Tarczy 82.) – Nalepa, Mateos, Pavlovic, Bönig (Bosnjak, a szünetben) – Nagy D. (Lauth, 69.), Gyömbér (Kukuruzovic, a szünetben), Cukic (Havojic, a szünetben), Busai (Batik, a szünetben) – Gera (Ugrai, a szünetben), Böde (Nagy D., a szünetben, Csilus, 73.). Vezetőedző: Thomas Doll

Chelsea: Cech (Schwarzer, a szünetben) – Filípe Luis (Fabregas, a szünetben), Zouma (Van Ginkel, 79.), Christensen, Azpilicueta (Moses, 68.) – Ramires (Hazard, 61.), Mikel (Matics, 61), Schürrle (Ivanovic, a szünetben) – Drogba (Oscar, 29.), Torres (Diego Costa, a szünetben), Willian (Salah, a szünetben, Aké, 79.). Menedzser: José Mourinho

Gól: Gera (17.), ill. Ramires (51.), Fabregas (81.)

A meccs végén hallhattuk minden idők talán legkínosabb interjújátJosé Mourinho kínjában csak nevetni tudott. Reméljük, nem láttad.

(Fotó: origo)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A francia elnök maximális nyomásgyakorlással próbálja elérni, hogy Mbappé ott legyen az olimpián

Itt egy újabb futballista, akinek kiemelkedően alacsony a fájdalomküszöbe

Pornóhangok miatt kellett megállnia az NBA-játékosnak

További cikkeink a témában