Ilyen ultramenő karórákat lehet készíteni régi Porschékból

A REC óragyártó vállalkozás egészen új szintre emelte a környezettudatosságot. Újrahasznosított elemekből, leginkább retro kocsikból készítenek baromi vagány karórákat.

Ezzel egyrészt biztosítják, hogy az értékes alkatrészek és anyagok nem mennek veszendőbe, másrészt pedig lehetővé teszik az óragyűjtők számára, hogy egy klasszikus Porsche "lelkének darabját" hordhassák a csuklójukon.

Az új, 901-es kollekció tökéletesen illeszkedik a REC filozófiájába. Mindegyik modellt régi Porsche 901-es (tulajdonképpen a legendás 911 elődje) megmaradt elemeiből készítik el.

Összesen 3 különböző modell közül válogathatunk. A számlapja tehát mindegyiknek Porsche-anyagokból készült, ám a bőrszíjuk és a színviláguk megkülönböztetik őket.

Az anyaghasználaton kívül további apróságok is utalnak a retro verdákkal való szoros kapcsolatra. A számoknál például a Porsche jellegzetes betűtípusát használták, a koronába pedig a korai 911-esek kormánykerekére találhatunk utalást, míg a bőrszíjak is az autó kényelmes belsejét igyekeznek megidézni.

Ha neked is megtetszett a kollekció, itt még több infót találhatsz róla, sőt akár meg is rendelheted a magadét.

(REC Watches)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon