Ezekre a szerszámokra minden otthonban szükség lehet

Mutatunk négy gépet, amelyek nálad is nagyon jól jöhetnek az ünnepek előtt.

Az utolsó utáni pillanatban vagyunk, hogy az ünnepek, és azt megelőző őrület előtt még rendbe szedjük kicsit a lakást. Nagygenerál ebből már nem lesz, de sok apró, bosszantó hibát te magad is helyrehozhatsz – sőt, mivel manapság alig találni szakit, jóval egyszerűbb, ha átveszed az irányítást.

Rendben, hogy ajándékokat vadászunk, és felhalmozunk egy kisebb élelmiszerraktárt, de afelől is nyugodtnak kell lennünk, hogy nem romlik el semmi éppen az ünnepek alatt, és ha összejön a család, a környezet is komfortos és rendezett.

Új lehetőségek

A Bosch PMF 220 CE multigépéhez 19 990 forintért Starlock tartozékokat és ötéves garanciát is kapsz. Miután előkaptad a kofferből a gépet, pofonegyszerűen cserélhetsz benne minden szerszámot: csiszolhatsz, a fűrészelhetsz, a vágóéllel pedig extra helyekre is hasíthatsz lyukakat. Ez a gép új lehetőségeket ad, hozzáfér olyan helyekhez is, ahová a flex nem. Segít, ha csempézned kell, vagy újrafugáznád a fürdőszoba, konyha kritikus részeit.

Terhelés alatt is egyenletesen nagy teljesítményű, 220 wattos motor, akár húszezres fordulatszám, könnyű használat – ez mind kulcsfontosságú tulajdonság a Boschnál. Karácsony előtt pedig akár már ezzel faraghatod be a fenyőt a talpba.

Egyetlen gombnyomás

Egy mérés nem mérés, tartja a bölcsesség. Többször mérni viszont macerás, és minél több mindent mérsz többször, annál macerásabb lesz. Ekkor jön jól a Bosch PLR15 lézeres távolságmérő, amennyiben történetesen 15 méteresnél rövidebb távolságokat szeretnél mérni.

Elfér a farzsebben, automatikusan dobja az eredményt, és meglehetősen egyszerű kezelni, lévén csak egy gomb van rajta. Ráadásul megtartja az utolsó két mérés eredményét, így még a rövidtávú memóriádnak is komoly támasz. Ha sokat kell mérned, és biztos akarsz lenni az eredményben, bőven megér 12 990 forintot.

Nincs zegzug, ami kifogna rajtad

Nélkülözhetetlen egy olyan ütvefúró-csavarozó is, mint a Bosch PSB 1080 Li, amely jól kézre áll, könnyű, mégis nagy teljesítményű: téglafalba 6, fémbe 8, fába 20 milliméter átmérőjű lyukat képes fúrni.

A töltésállapotot folyamatosan kijelzi, az elektronikus cellavédelem pedig megóvja az akkut a túlterheléstől, túlhevüléstől, mélykisüléstől. Ráadásul a félhomályos zugokba is bátran beronthatsz vele, mert a beépített LED-lámpa gondoskodik a munkafelületek megvilágításáról. Ha tehát gyorsan, egyszerűen, hatékonyan akarsz fúrni/csavarozni, az öt év garanciával kínált kétsebesség gép idilli társad lesz 17 990 forintért.

Legyen rendben a kert is

Hideg ide, bekuckózás oda, a kertről se feledkezzünk meg. Nem árt lehasítani a kiálló ágakat, majd eltűntetni őket. A két műveletet remekül megoldja a Fiskars fejsze és a Bosch AXT 25 TC komposztaprító. Mondhatjuk, a fejszével nehezebb bánni a kettő közül, mert ahhoz nem árt valamiféle született tehetség, míg ez a 2500 wattos komposztaprító maga húzza be az ágakat az 53 literes gyűjtőládájába.

Halkan duruzsol a Turbine-Cut vágórendszer, miközben a gép óránként 230 kiló, legfeljebb 4,5 centi vastag ágat aprít szét. Talán borsosnak tűnik a 129 990 forintos ár, de megéri, mert iszonyatos mennyiségű sziszifuszi munkától szabadítja meg az embert.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk tippeket, ahol számtalan egyéb szerszámot és eszközt találsz, ha esetleg más otthoni munkát végeznél el gyorsan, de szakszerűen az ünnepek előtt.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon