Az Arsenal már Wenger utódját keresi, és úgy néz ki, megtalálták a legjobb opciót

Nagyon úgy tűnik, hogy több mint 20 év után Arséne Wenger elhagyja az Arsenalt, az ágyúsok pedig már az utódot keresik.

Az angol sajtó a Bildre hivatkozva az írja, az Arsenal vezetősége megkereste a Dortmund edzőjét, Thomas Tuchelt. A német edző 43 éves, első dortmundi szezonjában bajnoki ezüstöt szerzett, idén meg a legjobb nyolcig vitte a Borussiát a BL-ben, ahol a Monacoval találkoznak majd, vagyis simán bejuthatnak a négybe.

Edzői stílusát, személyiségét látva pedig eléggé illene az Arsenal filozófiájába. Persze egyáltalán nem biztos, hogy váltani akar, hiszen Dortmundban egy nagyon ígéretes fiatal mag van, és nem elképzelhetetlen, hogy akár már a következő szezonban komolyan megszorongatják a Bayernt.

A szurkolók szerint minden jó dolognak véget kell érnie egyszer, a Wenger-sztorinak is

Wengernek egyébként idén jár le a szerződése, a klub kétéves hosszabbítást kínált, a francia azonban még nem döntött. A csapat közben szenved, az előző nyolc meccséből hatot elveszített, a BL-ben a megszokott módon a 16 között estek ki, a bajnokságban pedig jelenleg csak hatodik helyen állnak. Így érthető, hogy a szurkolók elégedetlenek, és most már az a sanszosabb, hogy a szezon végén Wenger valóban távozik.

(via)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon