Kinek üzente Hosszú Katinka, hogy nem fél?

Ha egyáltalán üzent bárkinek is. Lehet, hogy semmi összefüggés nincs a széttépett szerződés, az elhallgattatás és a szövetséggel való vitája és az Instagramra kiposztolt szöveg között. De még az is lehet, hogy van.

És persze angolul is kint van, hogy Shane Tusup is képben legyen: "Don't let fear determine your future!"

Mindezt azok után, hogy az úszószövetség elnöke, Gyárfás Tamás válaszolt neki a vs.hu-n egy érdekes, A tanú című filmet eszünkbe juttató, kissé sógor-komás, magyarosan mutyizós, fű alatt elintézős kioktató stílusban:

"Ha valami hibát látunk, akkor meg kell súgni a másik fülébe, nem kiállni a nyilvánosság elé. Ez lenne a fiatalok felé az üzenet? Ha ezt tanulják meg a gyerekek a legnagyobbaktól, a példaképektől, akkor ez egy nagyon rossz irány. Lehet, hogy ez más országokban máshogy működik, de tőlünk ez a szemlélet nagyon idegen."

Tőlük idegen. Mármint nyilván a magyaroktól, úgy sejtem, és hát az amerikaiak meg rossz példát mutatnak, ha nem okosban, súgva intéznek el dolgokat, hanem nyilvánosan, és mindvégig egy elv mentén haladva.

Persze abban igaza lehet némiképp, feltéve, ha a más ország alatt az USA-t értette, hogy egyre erősebb az érzésem, hogy Tusup férj-edző hatása érződik Katinka viselkedésén, és nem csak a vérprofizmus.

Ha most kellene fogadni, nem tenném rá a nyakam, hogy nem amerikai állampolgárként fog versenyezni Hosszú. Akár már Rióban. Ne legyen igazam.

De lehet, hogy nem is üzent semmit Katinka. Csak bokszolt egyet, és kiírta az egyik mottóját. No offense.

A labdarúgás az egyik legszebb, legérdekesebb és persze legnépszerűbb sportág, imádjuk is rendíthetetlenül, ám van néhány árnyoldala: ezek közül is a legsötétebb a műesés, a színészkedés, ami évek óta stabilan a virágkorát éli. Összeszedtük a leglátványosabbakat, Ronaldótól Busquetsen át Ashley Youngig. Kiábrándító, de ne add fel!

Vége az olimpiának, vagyis most már maximálisan fókuszálhatunk a focira, itt az NB I, Nagy Ádám már játszik a Serie A-ban, nyakunkon a BL-csoportkör. Úgyhogy legyünk gyorsan túl a legmocskosabb részeken.

#1. Új állatfaj: a holland bakkecske

#2. Nyakból arcba kisugárzó borzalmas fájdalom

#3. Nem túl jó reakcióidő

#4. Érintkezéssel ritka gyorsan terjedő ájulásos vírus

#5. Cé most épp az oldalvonalban botlott meg

#6. Olasz távolugró

#7. Ashley Young, az angol Jászai-díjas

#8. Hol a bíró? Hol a labda? Jaj!

#9. Bale szimplán csak megijedt

#10. Az Ecuadori kézzel önverő című chilei színdarab

#11. A legnagyobb klasszikus: Rivaldo művész úr

#12. Ott is látnak? Itt is látnak? Akkor dekurvárafáj!

#13. Carroll és a nehéz labda esete

#14. Emberek, ott hal meg a pályán!

#15. Annyira büdös a szád, hogy beájulok!

#16. Neymar Jr., a kezdő kaszkadőr

#17. Na a harmadik lépés már tényleg baromira fájt volna

#18. Homorítás, hasas. Összpontszám: 8.75

#19. Hopp, arra én most rárepülök!

#20. És a leghíresebb – kukucs, Sergio vagyok!

(Forrás: buzzfeed.com)

Player Autószalon

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.