Kinek üzente Hosszú Katinka, hogy nem fél?

Ha egyáltalán üzent bárkinek is. Lehet, hogy semmi összefüggés nincs a széttépett szerződés, az elhallgattatás és a szövetséggel való vitája és az Instagramra kiposztolt szöveg között. De még az is lehet, hogy van.

És persze angolul is kint van, hogy Shane Tusup is képben legyen: "Don't let fear determine your future!"

Mindezt azok után, hogy az úszószövetség elnöke, Gyárfás Tamás válaszolt neki a vs.hu-n egy érdekes, A tanú című filmet eszünkbe juttató, kissé sógor-komás, magyarosan mutyizós, fű alatt elintézős kioktató stílusban:

"Ha valami hibát látunk, akkor meg kell súgni a másik fülébe, nem kiállni a nyilvánosság elé. Ez lenne a fiatalok felé az üzenet? Ha ezt tanulják meg a gyerekek a legnagyobbaktól, a példaképektől, akkor ez egy nagyon rossz irány. Lehet, hogy ez más országokban máshogy működik, de tőlünk ez a szemlélet nagyon idegen."

Tőlük idegen. Mármint nyilván a magyaroktól, úgy sejtem, és hát az amerikaiak meg rossz példát mutatnak, ha nem okosban, súgva intéznek el dolgokat, hanem nyilvánosan, és mindvégig egy elv mentén haladva.

Persze abban igaza lehet némiképp, feltéve, ha a más ország alatt az USA-t értette, hogy egyre erősebb az érzésem, hogy Tusup férj-edző hatása érződik Katinka viselkedésén, és nem csak a vérprofizmus.

Ha most kellene fogadni, nem tenném rá a nyakam, hogy nem amerikai állampolgárként fog versenyezni Hosszú. Akár már Rióban. Ne legyen igazam.

De lehet, hogy nem is üzent semmit Katinka. Csak bokszolt egyet, és kiírta az egyik mottóját. No offense.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon