Kinek üzente Hosszú Katinka, hogy nem fél?

Ha egyáltalán üzent bárkinek is. Lehet, hogy semmi összefüggés nincs a széttépett szerződés, az elhallgattatás és a szövetséggel való vitája és az Instagramra kiposztolt szöveg között. De még az is lehet, hogy van.

És persze angolul is kint van, hogy Shane Tusup is képben legyen: "Don't let fear determine your future!"

Mindezt azok után, hogy az úszószövetség elnöke, Gyárfás Tamás válaszolt neki a vs.hu-n egy érdekes, A tanú című filmet eszünkbe juttató, kissé sógor-komás, magyarosan mutyizós, fű alatt elintézős kioktató stílusban:

"Ha valami hibát látunk, akkor meg kell súgni a másik fülébe, nem kiállni a nyilvánosság elé. Ez lenne a fiatalok felé az üzenet? Ha ezt tanulják meg a gyerekek a legnagyobbaktól, a példaképektől, akkor ez egy nagyon rossz irány. Lehet, hogy ez más országokban máshogy működik, de tőlünk ez a szemlélet nagyon idegen."

Tőlük idegen. Mármint nyilván a magyaroktól, úgy sejtem, és hát az amerikaiak meg rossz példát mutatnak, ha nem okosban, súgva intéznek el dolgokat, hanem nyilvánosan, és mindvégig egy elv mentén haladva.

Persze abban igaza lehet némiképp, feltéve, ha a más ország alatt az USA-t értette, hogy egyre erősebb az érzésem, hogy Tusup férj-edző hatása érződik Katinka viselkedésén, és nem csak a vérprofizmus.

Ha most kellene fogadni, nem tenném rá a nyakam, hogy nem amerikai állampolgárként fog versenyezni Hosszú. Akár már Rióban. Ne legyen igazam.

De lehet, hogy nem is üzent semmit Katinka. Csak bokszolt egyet, és kiírta az egyik mottóját. No offense.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.