A korábbi bokszvilágbajnok, Paulie Malignaggi mindenáron bunyózni akar McGregorral

Conor McGregor és Floyd Mayweather gigameccse előtt az egyik legnagyobb sztori arról szólt, hogy az ír harcos edzésen leütötte Pauli Malignaggit, majd erről képeket és videót is posztolt. A korábbi bokszvilágbajnok ezek után sértődötten hagyta ott a tábort, azóta pedig folyamatosan jártatja a száját.

Minden lehetőséget kihasznál arra, hogy beszólogasson McGregornak, hátha előbb-utóbb összejön neki is egy jól fizető bunyó. Nemrégiben egy interjúban azt állította, hogy hamarosan tényleg létrejöhet a kettejük közti bokszmeccs, hiszen a tanácsadója, Al Haymon és a UFC vezére, Dana White már tárgyalnak is róla.

- fejtegette a dolgokat Malignaggi, aki még ezek után is odaszúrt párat McGregornak. Egyértelműen látszik tehát, hogy ő mindenáron akarja ezt a bunyót, amiért nyilván busásan megfizetnék. Persze az ír harcos is jól járhatna vele, minden bizonnyal ő is nagyobbat szakítana egy újabb bokszmeccsel, mint amennyit az oktagonban keres.

És habár Malignaggi szerint Dana White is erről tárgyalgat, White maga azt hangsúlyozta, hogy McGregor következő meccse biztosan a ketrecben lesz. Korábban arról cikkeztek, hogy összejöhet a Nate Diaz elleni harmadik, mindent eldöntő ütközet, ám aztán legutóbb már arról lehetett hallani, hogy Tony Ferguson lesz az ellenfél.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon