Messi vehette meg minden idők legdrágább autóját, Ronaldo elől

Vagyis kicsit sarkítva: Lionel Messi megint lenyomta Cristiano Ronaldót.

Ronaldo úgy ünnepelte meg Messi ötödik Aranylabdáját, hogy vette egy 177 ezer fontos, azaz 56 millió forint körüli autót, egy Porsche 911 Turbo S-t.

Messi viszont most nagyon sokat vert rá CR-re, ugyanis egy árverésen beszerzett magának egy 1957-es Ferrari 355 Spider Scagliettit 32 millió euróért (10 milliárd forint körüli összegért!), vagyis baromi sok pénzért, amivel ő lehet minden idők legdrágább autójának tulajdonosa, ráadásul pont Ronaldo elől húzta be.

Bár az autó vevője névtelen maradt, viszont az árverésre bocsájtó olasz üzletember cégének sajtóközleménye alapján Messire lehet következtetni.

Ez amúgy az a Ferrari, amit a korábbi brit Forma-1-es versenyző, Sir Stirling Moss és az amerikia Masten Gregory vezetett győzelemre az 1958-as Kubai Nagydíjon.

A spanyol bajnokság azért érdekel még? Nézed? Fogadhatnál is.

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.

Player Autószalon