Oktatófilmbe illő gólokkal verte hülyére a Moszkvát a Liverpool

Ki-ki meccset játszott elvileg a Liverpool a Szpartak Moszkvával, ám gálába fulladt. A Maribor után a Szpartak Moszkva is hetet kapott.

De ez a mai Liverpooltól nem meglepő, ha beindulnak, akkor átgázolnak az ellenfélen, igaz, van amikor csak egy félidőn keresztül, mint legutóbb Sevillában. Az oroszok ellen is úgy kezdtek, hogy köpni-nyelni nem tudott az ellenfél, de most nem is engedte el a szorítást Klopp csapata.

18 perc után hárommal mentek a vörösök, briliáns támadások után lőttek szép gólokat. Na nem az első volt ilyen, az egy tizenegyesből született.

De utána jött a szezon egyik legpazarabb támadása, Coutinho második gólja maga a tökély. Ezt nézd már, mekkora csiki-csuki a BL-ben?!

Firmino meg külsővel feltette:

A negyedik gól a végső döfés volt, innen visszaút már nem lehetett, Mané parádés kapáslövését meg még a vendégek is megtapsolhatták:

Coutinho mesterhármasa egy megpattanó után jött össze, de a támadás tanítani való:

Mané második gólja szintén egy tökéletes kontra végén érkezett:

Szalah laza csele mi már?

Óriási élmény volt nézni ezt a Liverpoolt, olyan oktatást rendezett, mintha a Budafokkal játszott volna. A selejtezővel együtt 29 gólnál járnak Szalahék, ez már a PSG magassága. De semmit sem ér ez és a veretlen továbbjutás, ha aztán belehúznak a sorsolásnál. Bár egyik csoportmásodik helyében sem várnám a Liverpoolt.

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon