Annyira tartalékos Barca döntött klubcsúcsot, aminél tartalékosabb már aligha lehetne

Mert még padon sem ült többek között az MSN sem, persze ezt azért tehette meg Luis Enrique a Barcelonával, mert az Király-kupa elődöntőjének első meccsén négy Lionel Messi- és három Luis Suárez-góllal 7–0-ra legyalulták a Valenciát és Gary Neville arcát.

Az első meccs eredménye tehát meglátszott a csapat összeállításán, sok fiatal kapott lehetőséget, valahogy így állt fel a Barca: M. Stegen – A. Vidal, M. Bartra, J. Mathieu, Adriano (Douglas, 76.) – S. Samper, T. Vermaelen, S. Roberto – Munir, I. Rakitic (J. Camara, 76.), Sandro (W. Kaptoum, 82.)

A győzelem nem is jött össze, viszont az 1–1-es döntetlen igen, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy Enrique megdöntse Pep Guardiola 2010–2011-es idényben elért 28 meccses veretlenségi barcás klubrekordját, vagyis az új csúcs mostantól: sorozatban 29 olyan meccs, ahol Messiék nem kaptak ki.

A Barcelona tehát 8–1-es összesítéssel jutott a Király-kupa döntőjébe, ahol várhatóan a Sevillával fog találkozni. Mert azt nehéz elképzelni, hogy a Sevilla leadná 4–0-s előnyét a Celta Vigo elleni visszavágón.Vagy szerinted összejöhet? Fogadnál is rá?

Babos Timiék szenzációsan menetelnek Wimbledonban, döntőbe jutott Jaroszlava Svedova oldalán női párosban. Ennek apropóján eszünkbe jutott egy korábbi válogatásunk a teniszről, noha nem ezzel azonosítjuk a női teniszezőket.

Csodálatos sportág a tenisz, tele fitt emberekkel, csinos, ízlésesen izmos, tónusos nőkkel, akik szemtelenül rövid és szűk cuccokban izzadnak hétről hétre. És akiknek minden mozdulatát fotósok hada örökíti meg. Íme tíz nem kicsit erotikus kép az egyik legerotikusabb sportágról.

És végül egy szimbolikus képpár.

Adil Rami csaja, Sidonie a képek alapján egy igazi belevaló fehérneműmodell szuperpuma. Szóval, ha nagy a baj az elődöntő után, Adil meg lesz vigasztalva. De ha nyernek, akkor az otthoni ünneplés is izgalmas lehet.

Sidonie Biémont-ról annyit lehet tudni, hogy a Sevilla francia középhátvédjének, Adil Raminak a csaja, és néha feltűnik műsorokban ilyen feszes, fekete cuccokban.

Adil Ramiról meg annyit, hogy ma este Eb-elődöntőt játszik a francia válogatott színeiben Németország ellen. Sidonie nagyon szorít érte.

Aztán persze tudjuk azt is Biémont kisasszonyról, hogy sokat fotózzák bugyiban vagy bikiniben, de azért készülnek róla sokkal visszafogottabb fotók is.

De biztosak vagyunk benne, hogy téged inkább az előbbi verzió érdekel. Szóval tessék, ő Sidonie, gyönyörködjünk.

És íme a bizonyíték. Adil és Biémont kisasszony, személyesen.