Annyira tartalékos Barca döntött klubcsúcsot, aminél tartalékosabb már aligha lehetne

Mert még padon sem ült többek között az MSN sem, persze ezt azért tehette meg Luis Enrique a Barcelonával, mert az Király-kupa elődöntőjének első meccsén négy Lionel Messi- és három Luis Suárez-góllal 7–0-ra legyalulták a Valenciát és Gary Neville arcát.

Az első meccs eredménye tehát meglátszott a csapat összeállításán, sok fiatal kapott lehetőséget, valahogy így állt fel a Barca: M. Stegen – A. Vidal, M. Bartra, J. Mathieu, Adriano (Douglas, 76.) – S. Samper, T. Vermaelen, S. Roberto – Munir, I. Rakitic (J. Camara, 76.), Sandro (W. Kaptoum, 82.)

A győzelem nem is jött össze, viszont az 1–1-es döntetlen igen, és ez éppen elég volt ahhoz, hogy Enrique megdöntse Pep Guardiola 2010–2011-es idényben elért 28 meccses veretlenségi barcás klubrekordját, vagyis az új csúcs mostantól: sorozatban 29 olyan meccs, ahol Messiék nem kaptak ki.

A Barcelona tehát 8–1-es összesítéssel jutott a Király-kupa döntőjébe, ahol várhatóan a Sevillával fog találkozni. Mert azt nehéz elképzelni, hogy a Sevilla leadná 4–0-s előnyét a Celta Vigo elleni visszavágón.Vagy szerinted összejöhet? Fogadnál is rá?

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon