A Lamborghini Aventador mintájára tervezett hot rod egy igazi szénszálas patkány, és az ígéretek szerint úgy is fog menni.

A lengyeleknek néhány napja már sikerült minket teljesen lenyűgözniük a zseniálisan futurisztikus láthatatlan tankjukkal, a Jans Slapins és Pawel Wisniewski által tervezett szénszálas szörnyeteg után pedig már nem is kérdés, hogy momentán ők a formatervezés királyai.

Az elvetemült ötlet nem a semmiből jött, a két dizájner azután döntött a főleg az 50-es, 60-as években népszerű egyedi rat rod megtervezése mellett, hogy láttak egy gyorsulási versenyt, amelyen egy Aventador állt ki egy Ford A-modellből átalakított rat rod ellen.

A kocsi nem csak kívülről lesz brutális, hiszen a tervek szerint a kraftot egy ikerturbós V8-as Chevy small block fogja biztosítani, ami mellett a rat rod olyan különlegességeket is felvonultat, mint a teljesen szénszálas borítás, a felnikbe épített féktárcsák és a versenyfelfüggesztés. Sajnos egyedi modellről van szó, pedig ezt a patkányt egyszer mi is szívesen megsétáltatnánk.

És ezt olvastad már?
Jenson Button eladja ezt a menő Ford Broncót