A világ végére is elmegy ez a Navara

Megmutatta egy prototípussal a Nissan, hogy milyen belevaló életmentő autót lehet faragni a Navarából, ami a világ végére is elmegy, ha kell.

A platós terepjárók már szériaállapotban is a legkeményebb autók, amiket kapni lehet, de egy kis átalakítással még strapabíróbb expedíciós járgányokat lehet faragni belőlük. Ezt mutatta be a Nissan a Navara egy speciálisan átalakított példányán. A fehér pick-up megjelenése sem mindennapi, hiszen a 15 colos kerekekre 285/75-ös terepgumik kerültek, köréjük pedig masszív műanyag védőburkolatot erősítettek fel.

A Navara platóján minden ott van, ami csak a túléléshez kellhet. Például a Leaf akkumulátor-csomagjának egy darabja, amit a 2,3 literes dízelmotort tölt fel, és ami vész esetén áramforrásként szolgál. De oxigéntank, mentőmellény és újraélesztő készlet is került a raktérbe. A Nissan egy drónt is mellékelt az autóhoz, ami a nehezen megközelíthető terep feltérképezését segíti. A drón akár 72 km/órás sebességgel vagy 6000 méter magasra is repülhet, és fél órát megy el egy feltöltéssel.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon