A britet az öltözéke miatt utasították ki a VIP szekcióból.

Alan Chamlers a Wimbledon beléptetőkirálya, már negyven éve folyamatosan felel azért, hogy a legmenőbb és legfontosabb teniszesemény a lehető legtökéletesebb legyen. A munka néha nem egyszerű, legutóbb például a Forma-1 celebjét, Lewis Hamiltont kellett kiutasítania. A pilóta egy vászonnadrágban, virágmintás ingben és egy szalmakalapban szeretett volna bejutni a helyére, azonban Chamlers közölte vele, hogy nem egy strandon van. Az esetnek nagy visszhangja volt a médiában, azonban a Wimbledon felsőbb vezetése is megerősítette, hogy a döntés helyes volt, a szabályokat pedig be kell tartani.

A harminc éves világbajnok eredetileg Benedict Cumberbatch és Anna Wintour mellett ült volna a 12-én megrendezésre került Novak Djokovic vs. Roger Federer mérkőzésen. Mr Chalmers számára különösen fontos volt, hogy hibátlan wimbledoni döntőhöz járuljon hozzá, ugyanis a 72 éves úriembernek a vasárnapi meccs volt az utolsó a visszavonulása előtt.

„Nem volt rajta egy zakó sem, de még egy nyakkendőt sem tudott felkötni magára. Van egy bizonyos dress code a VIP-ban, ennyi az egész. Tartanunk kell a színvonalat, és tarjuk is évek óta, úgyhogy akárki is ő, ha nincs rendesen felöltözve, mehet haza.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában