Lewis Hamilton szerint műanyag kínai vackokat osztogatnak a dobogón.

Jelenleg a Forma-1 nincs éppen a legfényesebb érájában, ahol csak lehet, támadják a sportágat. A motorok nem jók, a versenyzők hisztisek, a történelmi pályák lassan kivesznek a versenynaptárból, szar a hang, nem ferr a bevételek megosztása, túl sokba kerül a közvetítés, és Lewis Hamilton legutóbb még a dobogós helyezésekért járó trófeák minőségébe is belekötött.

A 2014-es brit nagydíj után Hamilton teljesen meg volt lepődve, amikor egy széteső, műanyag trófeát adtak a kezébe, ami nem kerülhetett többe, mint tíz font. Hamiltonnal kifejezetten fontosak a díjai, amikor a Mercedeshez szerződött, kikötött egy olyan dolgot, hogy megtarthassa az eredeti trófeákat, és a csapat csak a replikát tarthassa meg. A McLarennél ezt nem tehette meg, ugyanis Ron Dennis begyűjtögette az eredetiket.

„Egyszerűen el kéne kezdenünk jobb trófeákat gyártani, teljesen sokkoló, hogy milyen gagyik. Pontosan olyanok, milyet egy gokart verseny után kapnék. Amikor a Forma-1-ben elkezdtem díjakat nyerni, nagyon jó minőségű arany trófeákat kaptam. De most egyszerűen borzasztó, hogy mik vannak.”

„Múlt évben hozzám vágtak egy műanyagot, én pedig így néztem, hogy gyerekek, ez talán egy Gp2-ről itt maradt trófea lehet. Arany kell, az arany a különleges. Nagyon jó lenne, ha minden országban ilyen igazit osztogatnának. Nem is értem, hogy már miért különcködnek a saját gyártmányukkal.”

 

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés