Tippmixpro-howto – Nyertem! De hogy jutok a pénzemhez?

Hurrá, már tudsz feltölteni és fogadni. De a lényeg: hozzá kéne férfi a húsosfazékhoz, vissza kellene hívni a nyereményt. Ezen ne múljon, ebben is segítünk.

Már tudod, hogyan töltheted fel a számlád, hogy egyáltalán el tudj indulni, elmeséltük lépésről lépésre, hogyan tudsz játszaniNa de mi van, ha nyersz és igény lenne a pénzre? Ki kell venni. Így:

Hogyan tudok kifizetést kezdeményezni?

A bejelentkezést követően a "Számlám/Fogadásaim" menüponton belül a "Kifizetés” gomb a helyes irány, ott a kifizetendő összeg, illetve jelszó megadását követően lehet nyeremény kifizetést kezdeményezni banki átutalással.

Van kifizetési limit?

Igen, az bizony van. A „Nyereményegyenlegben” szereplő teljes összeg, vagy annak bármekkora része, de minimum 500 Ft utaltatható ki.

Vannak-e a kifizetésnek feltételei?

Mint szinte mindennek. Aki nem felel meg a regisztráció feltételeinek (azaz a fogadás megtételekor nem töltötte be 18. életévét, illetőleg nem rendelkezik magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával és magyarországi tartózkodási hellyel), illetve akinek valós adatai nem egyeznek meg a rendszerben tárolt (a regisztráció során megadott vagy később módosított) adataival, nyereményre nem jogosult. Így aztán a Szerencsejáték Zrt. simán visszadobhatja a nyeremény kifizetésére, átutalására irányuló igényedet. Figyelni kell.

Milyen kifizetési módok közül választhatok?

A nyeremények kifizetése csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlaszámra kérhető átutalással. A viszont kifizetések díjmentesek.

Kifizetést kezdeményeztem, de meggondoltam magam. Mit tegyek?

Légy határozottabb kicsit! Na jó, van más megoldás is: a nyeremény kiutalásának kezdeményezését követően, ameddig a rendszerből nem indul el a kifizetésre váró összeg, addig a nyeremények kiutalása visszavonható a telefonos ügyfélszolgálaton.

Ha még nincs mit kivenni, ideje elkezdeni játszani, nem gondolod?

(A szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt!)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon