Manapság olyan jó minőségű tapétákat lehet már kapni, hogy a hőn áhított téglafalhoz a vakolatot sem kell leverni, sőt az sem lehetetlen küldetés, ha a steppelt bőrkanapé mintázatát szeretnénk a falon viszontlátni.

Ha nem tudnánk, hogy egy tapétákat forgalmazó cég honlapján időzünk, akkor kényszerítés esetén sem tudnánk eldönteni, a képen látható helyiségben tényleg téglából van-e a fal, vagy csak a tapéta játszik az érzékeinkkel. További kérdés, hogy ha tapéta, akkor valódi háromdimenziós-e, vagy csak 3D-hatású.

A főként semleges színű és szabályos mintázatú, valóban 3D-s tapéták azokban a minimalista stílusú helyiségekben mutatnak jól, amelyekben a bútorok egyenes vonalvezetésűek, és egymással és a burkolólapokkal is harmonizálnak. Ha a síkból kilépő tapétára esik a választásunk, bánjunk óvatosan a dísztárgyakkal is, különben könnyen úgy érezhetjük majd magunkat, mint Alice Csodaországban.

A tégla- és bőrhatású tapéták a mydeco.com weboldalról rendelhetők meg, jó minőségű valódi 3D-s tapétákat pedig például a designpublic.com honlapon találunk. Ha a vásárlás hagyományosabb formájánál maradnánk, itthon a Bambuszmánia és a Hephaistos üzleteket, vagy a Tapétacenter csoport valamely üzletét vagy webáruházát érdemes felkeresnünk.

Tovább:
A Divat & Stílus rovat legfrissebb híreihez
Beindult a sale-szezon – A legújabb leárazott ruhák
Digitális karórák huszonötezer forint felett

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon