A férfiak számára fontos a vizualitás, a nők viszont sokkal komplexebben működnek, a belső értékeket pedig gyakran előtérbe helyezik a külső jegyekkel szemben.

Most olyan tulajdonságokat igyekszünk felsorolni, amelyek fontosak egy nő számára. Az alábbi személyiségjegyeket keresik leginkább egy férfiban, akivel hosszú távra tudnának tervezni.

1. Rátermettség. Az intelligencia nem pusztán a lexikai tudást foglalja magába. A nők felnéznek azokra a férfiakra, akik tisztában vannak a képességeikkel és jól tudják hasznosítani azokat. Beszélhetünk akár ingatlanok kiadásáról vagy koktélok készítéséről is, a lényeg, hogy lássák benned az ambíciót és a hajlamot arra, hogy folyamatosan kihívások elé állítsd magad. Ebből a partnered is erőt és motivációt meríthet, tanulhat tőled és példát vehet rólad.

2. Karizma. Egy sármos férfi kellőképpen szellemes, vág az esze és jó humora van. A nők szeretik azokat a pasikat, akik jókat tudnak nevetni az általuk (szörnyen) előadott vicceken. Olyan férfit keresnek, akivel jó együtt lenni, aki fel tudja őket vidítani, akinek kellemes és megnyerő stílusa lehetővé teszi, hogy elengedjék magukat és önmagukat adják.

3. Morális integritás. Minden kapcsolatban adódnak kisebb-nagyobb viták és nézeteltérések. A nők azokat a férfiakat értékelik nagyra, akik az ilyen alkalmakkor nyitott elmével és tisztelettel állnak hozzá a vitához, illetve a különböző véleményekhez. Egy érett férfi tudja értékelni a konstruktív vitát, nem ijed meg tőle de nem is nyomja el a másik felet. Ha így tudsz cselekedni, azzal bizonyíthatod az érzelmi érettséged, ami elég imponáló dolog lehet.

4. Érzelmi mélység. Nem lehetsz mindig felszínes, a nők különben is értékelik, amikor egy pasi megnyílik nekik és őszintén beszél az érzéseiről. Ily módon nyerheted el leggyorsabban az illető bizalmát.

5. Jelenlét. A mai rohanó világban nagyon nehéz egy kicsit lelassítani és kiélvezni az adott pillanatot. Éppen ezért jön be a nőknek, ha valaki mégis képes erre. Olyan férfit keresnek, aki jó hallgatóság tud lenni, őszintén figyel rájuk és érdeklődve hallgatja meg őket. Kommunikatív partnerre vágynak, aki ki tudja magát fejezni a szavakon túl, gesztusokkal is. Ha a jelentéktelennek tűnő félmondataira is vissza tudsz emlékezni, és meg tudod ezzel lepni, máris nyert ügyed van.

6. Határozottság és spontaneitás. Ha magabiztos vagy és határozottan hozol döntéseket, az bizony bejön a nőknek. Hamarabb mennek el randizni egy olyan pasival, aki kerek perec megmondja nekik, mikor és hol találkozzanak, mint egy olyannal, aki semmiféle elképzeléssel nem tud előállni. Ha tényleg veled akar lenni, nem sokat számít hova mentek, állj elő valamivel! Viszont ha ő hoz fel valamit és te spontán módon, nyitottan állsz hozzá, az is ugyanolyan imponáló lehet.

7. Megbízhatóság. A nők többsége egyértelműen a család orientált férfiak felé húznak. Azok felé, akik jó példát mutatnak és megbízhatónak bizonyulnak. Ehhez az kell, hogy kiválóan tudj egyensúlyozni a munka, a barátok, a család és a párkapcsolatod között.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

A jövő tükrét mutatja Párizsnak a La Grande Arche

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés