Itt a jó idő, bűn lenne a romkocsmák félhomályában révedezni, irány ki a napfényére! Összeszedtük a kedvenc teraszos helyeinket Budapesten.

Fröccsterasz

Szerintünk sokan várják, hogy megint a Fröccsteraszon kóstolják a világ legegyszerűbb koktélját, a fröccsöt. Komoly particsakra alakul ki a környéken nyaranta, főleg, hogy innen nem messze ismét be lehet célozni egy újabb erős helyet, ami nem más, mint az…

Infók itt.

Akvárium

Ezt a helyet és a lépcsőjét nem kell bemutatni. Milliónyi nagy és még több kis szerelem szökkent szárba itt a lépcsőkön ücsörögve fiatalemberek és ifjú hölgyek között. Ez a hely fogalom és kész.

Infók itt.

Menta terasz

Ha nem csak innánk, hanem ennénk is, akkor célozzuk be a Margit körúton található tüneményes hangulatú helyet, és rendeljünk valamit a konyháról. Jó szörpök is akadnak, meg persze borok. Randira tökéletes.

Infók itt.

Pagony

Tavaly volt a Pagony első szezonja, ami olyan hely, hogy a koktélospohár mellett szinte a mediterrán hangulatot is kézzel foghatjuk. Már idén is kinyitottak, és ugyan zuhanyozni is lehet, de azt áprilisban még nem ajánljuk.

Infók itt.

Terasz

Így, ennyi a neve és nem több. Elég erős a kilátás: Nagyboldogasszony templom, Erzsébet híd, Gellért-hegy. Romantikus hely messze a bulinegyed ricsajától. Nem kérdés, hogy ez a placc lehet a nyár egyik nyertese.

Infók itt.

Raqpart

Az idei nyár másik slágere lehet a Lánchíd pesti hídfőjénél nyitó Raqpart. És hogy miért? Azért mert új, és az mindig nagyon vonzó tulajdonság a trendérzékeny partiarcok körében. Május elsején nyitnak, lesz hekk, lángos, fröccs és tánc. Készülj fel, hogy ezt sokat fogod látni a telefonodon: #raqpart.

Infók itt.

Jónás Kézműves Sörház

Nem titkoljuk, a Ravasz hód révén nagyon belopta magát a szívünkbe ez a hely. Hatalmas találmány, hogy van egy olyan kiváló házisöröd, amit máshol nem lehet kapni. A Jónás terasza a Duna-parton van, rálátni a Gellért-hegyre, hidakra, plusz ott a sör, szóval lesz olyan, hogy traktorral kell hazavontatni minket innen.

Infók itt.

Tip Top Bar

Ahogy végignézünk ezen a listán, egyre inkább azt kezdjük érezni, hogy Budapest outdoor helyekben is baromi erős. Itt van például ez, ahonnan valami elképesztően pazar kilátás nyílik. Kukoricán térdepelve is ellenénk itt, de hát ilyesmiről szó nincs: dj-k tolják az ambientet, és mindenféle finom ital kapható, szóval mennyország.

Infók itt.

Legközelebb jönnek a kerthelyiségek!

(Fotók: hivatalos Facebook-oldalak)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában