Londonban a fáradt és kialvatlan arcok helyett hamarosan mélyen szundikáló utasokkal lehet majd találkozni, köszönhetően a "Snoozeliner" névre keresztelt, luxuskategóriás éjszakai buszoknak.

Ezeken a speciális buszokon minden a pihentető és kényelmes alvást szolgálja, a tervek szerint 14 kabint alakítanak majd ki rajtuk, méghozzá memóriahabos matraccal ellátott ágyakkal, zajszűrős fejhallgatóval, valamint pihenést elősegítő illatokkal és fényekkel.

Az ötlettel egyébként egy ágyakat, matracokat, párnákat és egyéb alváshoz szükséges kiegészítőket forgalmazó cég, a Simba állt elő, miután egy gyors felmérést végeztek, és arra jutottak, hogy a nagyvárosokban élők bizony közel sem alszanak eleget. Ezt a hiányosságot most ezekkel az egyébként már 4 hónapja fejlesztés alatt álló buszokkal orvosolnák.

A modern kis alvókabinokat természetesen profi hangszigeteléssel látják el, valamint fény-és aromaterápiát is kínálnak, hogy az éjszaka utazók tényleg jót tudjanak szunyálni. Arról pedig, hogy még az úti cél előtt felébredjenek, egy utaskísérő gondoskodik.

A tervek szerint ezek a buszok nyolc különböző útvonalon járhatnak majd 2018 őszétől kezdve olyan városokban, mint például London, Manchester és Birmingham.

(via)

És ezt olvastad már?
Modellként és dj-ként is dolgozik ez a lány
További cikkeink a témában