Mármint tényleg, ez nem egy szerep, három napig nem zuhanyzott előtte, hogy sikerüljön.

A méhek világnapja alkalmából a National Geographic egy kampánnyal próbálta felhívni arra a figyelmet, hogy a méhek komoly veszélyben vannak. Angelina Jolie segítségét kérték, aki persze mindig megy, ha fontos dolgokra kell irányítani a figyelmet – írta meg a hvg.hu.

A színésznő három napig nem fürdött, és feromonnal is bekenték a testét, hogy a rovarok készségesen belepjék a testét a fotózás erejéig. A Jolie-t végül egyetlen méh sem csípte meg, pedig 18 percen keresztül mozdulatlanul kellett állnia. Azt mondta, fantasztikus érzés volt kapcsolódni ezekhez a csodás teremtményekhez.

A Méhek Világnapja május 20-án volt, és azért jött létre, hogy felhívja figyelmet a méhek és az egyéb beporzókra, népszerűsítése őket, és azon intézkedéseket, amelyekkel biztosítani lehet a méhek túlélését az egész emberiség hasznára.

A növényvédő szerek túlzott használata és a méhkolóniákat megtámadó veszélyes kórokozók miatt mára veszélyeztetett fajokká vált méhek nélkül akár összes élelmiszerünk harmadát elveszíthetjük.

Ezt a meztelen képet Angelina Jolie-ról még nem nagyon láthattad

Angelina Jolie 20 éves volt, amikor ezek a ritka fekete-fehér képek készültek róla még 1995-ben. Az elkövető a divatfotós Kate Garner volt.

(Fotó: National Geographic / Youtube)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában