Egy komoly tapasztalattal bíró férfinak - mint amilyen te is vagy - valószínűleg nem hat újdonságként, hogy az ágyban igen sokféle trükköt be lehet vetni örömszerzés céljából. Kiderült azonban, hogy nincs szükség extra dolgokra ahhoz, hogy a csúcsig repítsd a partnered.

Néhány elszánt kutató meghatározta ugyanis azt a három dolgot, amelyek együttesen garantálni tudják a női orgazmust. Jól hangzik, nemde?

Az igen kiterjedt tanulmány keretein belül 52 000 résztvevőt kérdeztek ki, ennyi női vélemény alapján pedig már valóban értékes tanulságokat lehet levonni. És hogy mégis mi volt ez a tanulság? Tulajdonképpen az, hogy a hölgyek kielégítése egyáltalán nem lehetetlen küldetés, csupán három egyszerű lépés szükségeltetik hozzá. Az "arany hármas" pedig a következő:

  • Elsőként mély, érzéki csók
  • Következhet az orális kényeztetés
  • Végül pedig a finom stimuláció az ujjaiddal

A tanulmány eredményei szerint a nők csupán az esetek 65 százalékában jutnak el a csúcsig, ám ezzel a hármas taktikával ezt a gyenge eredményt akár 100 százalékra is feltornázhatod. Nincs tehát más dolgod, mint először heves, érzéki és mély csókokkal ráhangolni az illetőt, majd előbb a nyelveddel, utána pedig az ujjaiddal folytatni a kényeztetést.

A férfiak nagyjából 30 százaléka azt hiszi, hogy maga a közösülés a legjobb módszer arra, hogy kielégítse a párját, ez pedig elkeserítő arány, hiszen nem is tévedhetnének ennél nagyobbat

hívta fel a figyelmet a problémára Dr. Elizabeth Floyd, a tanulmány társszerzője. A legtöbb esetben nem elég tehát, ha csak a szerszámoddal dolgozol, ha biztosra akarsz menni, erőltesd meg magad ennél egy kicsit jobban. A párod hálás lesz érte.

(via)

És ezt olvastad már?
Majdnem másfél millióan követik Maryt és melleit
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő