"Pár éve feladtam, hogy kezdeményezzek. Egy idő után beleun az ember, hogy elutasítják."

A Redditen egy júzer hölgy tette fel a kérdést a többi júzernek, hogy akik házasok, legyenek kedvesek, osszák meg egymással, milyen gyakran szexelnek férjeikkel, feleségeikkel. Itt alább egy válogatást közlünk, de ennél természetesen sokkal több reakció érkezett. Nyilvánvalóan nem egy reprezentatív felmérésről van szó, de azért érdekes olvasmány, vannak biztató és lehangoló történetek is.

1. Legalább egyszer a hétvégén és kétszer hét közben. Ez az átlag. Igazából azon múlik, mennyire vagyunk fáradtak hét közben, amikor hazaérünk. Vannak hetek, amikor semmi sincs. Nyolc éve vagyunk házasok. 

2. 27 éves vagyok, a feleségem 31, három gyerekünk van. Jövő hónapban leszünk 10 éves házasok. Minden nap csináljuk. Néha kimarad egy nap, de csak ha elfoglaltak vagyunk. Egyszer a feleségem nagyon ideges volt, mert 13 napig nem történt semmit. Ez volt a legrosszabb, ami történt. 

3. Gyerek nincs, öt éve vagyunk házasok, heti négyszer szexelünk. A randizással együtt nyolc éve ismerjük egymást.

4. Egy éve vagyunk házasok. Havi két szex van. 

5. Gyerek nincs, fiatalon házasodtunk. Első évben heti nyolc alkalom. Második: heti öt. Harmadik: heti három. Negyedik: heti egy. Ötödik: havi három. Hatodik: havi kettő. 

6. Hat éve vagyunk házasok, két gyerek van, a harmadik útban. Heti három-négy alkalommal közösülünk, amikor nem terhes. Ha az, akkor heti egy-kétszer. Figyel rá, hogy ki legyek elégítve, akkor is, ha az ő libidója csökkent. 

7. Öt éve vagyunk házasok, előtte négy évig együtt éltünk. Heti egyszer szexelünk. 

8. Öt éve vagyunk házasok, az eső gyerek útban van. Terhesség előtt átlagban heti 3-5 alkalommal szexeltünk. Mióta terhes, volt, hogy heti egyszer sem, de olyan is, hogy napi ötször. Azon múlik, mit diktálnak neki a hormonok. Akkor is odafigyelünk a másikra, ha az egyikünk épp nincs rápörögve a szexre. 

9. Három és fél éve vagyunk házasok. Sajnos csak évi négy-ötször van szex. A terhességek és a gyerekek megölték a nemi életünket. Nekem korábban napi egy volt az átlag. 

10. Tizenhárom éve a feleségem életem szerelme, a csodálatos hitvesem, Júlia. Ebben a tizenhárom évben naponta egy vagy két alkalommal szexeltünk, amióta csak emlékszem. Az eleje nagyon erős volt, aztán kicsit visszavettünk, de még mindig nagyon rá vagyunk állva egymásra. 

11. Hét éve vagyunk házasok, az ikreink négy évesek. Heti egy-két alkalommal szexelünk, de néha van olyan, hogy egy héten át minden nap történik valami. 

12. Majdnem minden nap szexelünk, amióta együtt vagyunk. Néha nincs hozzá kedvem, de akkor is bevállalom, és közben mindig megjön hozzá a kedvem, és utána sokkal jobban érzem magam. 

13. Nyolc éve vagyunk házasok, van egy hétéves gyerekünk. Kéthavonta egyszer szexelünk. Pár éve feladtam, hogy kezdeményezzek. Egy idő után beleun az ember, hogy elutasítják. 

14. Három éve vagyunk házasok, két gyerekünk van, az egyik négyéves, a másik 13 hónapos. A libidóm eltűnt, azt hiszem a kevés alvás és a hormonok miatt. Akárhogy is, azért van szex. Néha havi egyszer, néha hetente többször.

15. Két és fél éve vagyunk házasok, és majdnem minden nap szexelünk, hétvégente pedig akár naponta kétszer is. vannak hetek, amikor nagyon elfoglaltak vagyunk, és pár nap kimarad, de ha újra belefoghatunk, az olyan, mint egy maraton. 

 

És ezt olvastad már?
Ezek a világ legrosszabb ajándékai, amiket karácsonyra adhatsz
.