Ne lepődj meg, ha áprilisban azt látod, hogy virágot ültetnek egy kátyúba vagy könyvespolcot szerelnek a telefonfülkére!

A lényeg: vegyél egy talpalatnyi Budapestet, amit unsz, nem bírsz vagy épp nagyon szeretsz és fantáziát látsz benne, majd hype-old fel, alakítsd át saját stílusodban! Regisztrálj, tölts fel egy–két képet a helyről előtte és utána is, és pályázz az értékes nyereményekért. Külföldön már nagyon viccesen megvalósultak ilyen térhódítási koncepciók: függőágy a metrón, virágültetés egy kátyúba, magunkkal hordható mobilzebra, hogy bárhol kialakíthassunk gyalogosátkelőt. Budapesten is láttunk már ilyesmit, például a hihetetlenül kedves kis vonatnézegetőt a Délinél, amelyet egy kőkerítés közepére szereltek fel ismeretlen alkotók, hogy a kisebbek is láthassák a lent elmenő vonatokat.

Tehát fel az önzetlenséggel és kreativitással: hódítsunk 1x1 négyzetmétert Budapestből! Ha viszont még sincs ötleted, aért áprilisban járj nyitott szemmel a fővárosban, és keresd a meglepő alkotásokat!

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
Hirdetés