A Coca-Cola sem a régi már, illetve az eredeti íz igen, de már annyi minden van, hogy követni is nehéz. A merész narancs-vanília ízkombinációk után most egy másik piacra is rárúgják az ajtót.

A Coca-Cola Magyarország – a vállalat történetében először – a Coca-Cola termékcsaládja részeként

energiaitalt dob piacra, a Coca-Cola Energyt.

A Coca-Cola Energy világszerte először hazánkban és Spanyolországban elérhető, de még az idén további piacokra is tervezik a bevezetését, elsősorban Európára fókuszálva.

A Coca-Cola ízvilágot, és a már jól ismert és szeretett életérzést kínálja a Coca-Cola Energy, mely természetes forrásból származó koffeint, guarana kivonatot és B-vitamint is tartalmaz, mindezt taurinmentesen.

Emellett a termék cukor- és kalóriamentes változatban is elérhető lesz.

A termékduó 250 milliliteres alumíniumdobozos kiszerelésben kerül a viszonteladók és élelmiszerüzletek polcaira április elején.

“A Coca-Cola Energy természetes forrásból származó összetevőket tartalmaz, és a Coca-Cola nagyszerű és frissítő ízét hozza. E két ismertetőjegyet helyeztük fókuszba, így fejlesztettük ki a receptet és büszkék vagyunk rá, hogy a terméket a Coca-Cola márka részeként kínálhatjuk az embereknek. Fogyasztóinkat arra inspiráljuk, hogy próbálják ki ezt az új és különleges, aktív mindennapokhoz legjobban illő energiaitalt” – mondta el az új termékről Javier Meza, a szénsavas üdítőitalok üzletágának globális marketing vezetője.

További újítások keretében a hamarosan piacra kerülő Coca-Cola Energy energiaital mellett már Magyarországon is elérhető a Honest Tea, az AdeZ és a Smartwater termékek.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában