Egy új innovációnak köszönhetően még kevésbé fogunk fázni a hideg hónapokban. Ehhez pedig nem kell más, mint sok ezer aranyszínű pötty. A Columbia újítása világszerte hódít.

Biztosan láttál már maratonfutókra terített aranyszínű fóliát. Vagy azt, amikor a tűzoltók is ilyen anyagot borítanak arra, akit a kihűlés veszélyeztet. De eszünkbe juthat az építkezések során használt hőtükrös fólia is. A NASA által is előszeretettel használt hővisszaverő felületet mostantól a ruhák bélésében is viszontláthatod, ráadásul arany színben.

A Columbia több mint 10 éve használja már az Omni-Heat technológiát, mely során ezüstszínű pöttyöket helyeztek a termékek belső felületére. Ezt a rendkívül sikeres innovációt fejlesztették tovább, és ennek eredményeképpen már a hazai üzletekben is megtalálod az új Omni-Heat Infinity technológiát, melyet arany színéről ismerhetsz majd meg.

Hogyan működik?

Az új bélésrendszer egy hővisszaverő felületet képez, ami benntartja és visszaveri a test hőjét. Adná magát, hogy az egész belső felület legyen ilyen fóliával borítva, de ebben az esetben a kabátodba könnyen beleizzadnál, hiszen semmi pára nem juthatna ki a bélésen át. Ezért kellett a felületet sok ezer fémes színű pöttyel ellátni, melyek között a pára, izzadság könnyen távozhat.

A korábbiakhoz képest azonban még nagyobb felületet fednek le a különböző méretű aranyszínű pöttyök, így a hőmegtartás még intenzívebb, ugyanakkor megvizsgálták, hogy az anyag lélegzőképessége megmaradt. Az Omni-Heat Infinity által megalkotott minta így jól kombinálható a kabátokban található melegbélésekkel, fokozva azok hőmegtartó képességét, de találkozhatsz vele téli bakancsban vagy akár sapkában is.

Csak stílusosan

A látványos és igen hasznos arany bevonatot így mindenkinek bátran ajánljuk, aki a hidegtől tartva szeretné a legjobb cuccokban megélni a téli pillanatokat. Ráadásul igen tetszetős és itthon is elérhető a Labyrinth Loop névre hallgató bélelt kabát, amely különös színes mintájával egyáltalán nem mondható hétköznapi darabnak.

A kellően vastag, szintetikus pehely bélés újrahasznosított műanyagból készült, az anyag külső felületét pedig vízlepergető felületkezeléssel látták el. És ha hozzá passzoló kiegészítőt keresel, rögtön ott a Polar Powder II Beanie, amiben ugyanúgy ott „lapul” a különleges arany bélés. Ezeket itthon a Columbia Westend vagy MOM Park üzleteiben, illetve a Dockyard üzletekben is beszerezheted.

És ezt olvastad már?
Ez az egyik leghatékonyabb fekvőtámasz, amivel az egész felsőtestedet kigyúrhatod
További cikkeink a témában