A világ egyik legjobb lézeres látásjavító kezelése megérkezett hazánkba

Ezzel a lézeres látásjavító kezeléssel jobb eredményeket érhetünk el, mint más hagyományos, és hazánkban is alkalmazott kezelésekkel.

Történhet bármi a szememmel a műtét alatt? Megvakulhatok a lézertől? Ugye 100%-ban biztonságos a kezelés? Bármennyire is „hétköznapi” kezelésnek számít már a lézeres látásjavítás, a fentiekhez hasonló kérdésekkel napi szinten találkoznak az orvosok.

Nem véletlen a kíváncsiság és az érdeklődés; a szemünk az egyik legfontosabb érzékszervünk. Hazánkban a Saint James Szemészeti Központban alkalmazott CONTOURA® kezelés a világ egyik legmodernebb lézeres látásjavító kezelése, ami rendelkezik az Amerikai Egészségügyi Hivatal (FDA) engedélyével. Az FDA egy többéves tesztelési és engedélyezési folyamat végén mondta ki, hogy a CONTOURA® lézeres látásjavító kezeléssel jobb eredményeket érhetünk el, mint más hagyományos és hazánkban is alkalmazott kezelésekkel. Autós hasonlattal élve, a CONTOURA® kezelés rendelkezik hivatalos törésteszttel, így erre a műtéti technológiára egyre nagyobb a kereslet a világon.

Egy ilyen prémium látásjavító kezelés után nemcsak a látásunk terén várhatunk jobb eredményeket, de a gyógyulás is gyorsabb és fájdalommentesebb lehet. Akár már a műtét másnapján elérhető a kívánt látásélesség.

 

További információkért vagy ingyenes online lézeres alkalmassági vizsgálatra jelentkezés esetén keresd fel a www.lassjol.hu weboldalt, vagy hívd a +36 1 788 2927-es telefonszámot!

(Illusztrációk: Saint James Hospital Hungary Kft.)

A cikk létrejöttét támogatta a Saint James Szemészeti Központ.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon