Ha egyszer elmész Noszvajra a Csendülőbe, többé már nem is akarsz onnan eljönni.

Csernus Imre megvan? Pszichiáter, és ha más nem is, de arcbamászó és szókimondó stílusa biztosan előtted van. Sőt, könnyen lehet, hogy A férfi és/vagy A nő című könyvét olvastad. És ha olvastad, akkor jó eséllyel a mostanában megjelent A férfi srácoknak című kötetet is fogod. Ha azon szeretnél dolgozni magadon, hogy ne csak a Facebookon legyél magabiztos, férfias és menő a csajok körében – és alapból a világban –, hanem való életben is, akkor ez erősen ajánlott. Csernus ezt valahogy úgy fogalmazta meg, ez a könyv segít neked, hogy ne legyél puhapöcs.

Nem biztos, hogy tudtad róla, de a doki kiszállt a nagyvárosi pörgésből és szakterületén kívül is elég rendesen odateszi magát: másodmagával az egri Almagyar-domb Érseki dűlőjén borászatot alapított, két éve egy Depresszó nevű kávézót is nyitott Egerben, és még a Kenyérzsák nevű pékséggel is gazdagította Noszvajt.

Most meg itt van az újabb állomása, a Csendülő, ami egy egészen komplex hely Noszvajon: étterem, kávézó, színház és nyugalmi zóna egyben.

A Heves megyei település kicsi és csendes, a Csendülő pedig már önmagában a mediterrán jellegével két kézzel osztogatja a nyugalmat minden arra járónak.

A hétköznapokon a terápiás foglalkozások és önismereti tréningek helyszíne, persze akkor is betérhetsz egy kávéra, de a hétvégén kifejezetten csak a kávézóé a főszerep.

És a Csendülőhöz még egy saját színpad is tartozik, ami nyilván nem véletlenül került oda, ugyanis Csernus doki terve szerint itt rendeznék meg a noszvaji nyári színházi napokat.

(Fotó: csendulo.hu)

És ezt olvastad már?
Megmagyarázhatatlan, miért vannak még lombfúvók
.