Ezért hagytad el eddig az esernyőd
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hány olcsó ernyőt hagytál már az évek folyamán kávézókban, és hány hullott darabjaira a kezedben egy vihar kellős közepén? Ha a kérdésre adott válaszként nem a "kevés" ugrik be, akkor itt az ideje eltemetni a múltat, és befektetni egy új, minőségi ernyőbe, aminek láttán nem zuhansz mély kómába az unalomtól. Az esernyők között is vannak mutatós darabok!

Filmsztároktól kezdve az elnökön át a hétköznapi halandóig, az emberek évtizedekre visszamenőleg hordanak maguknál esernyőt.  Ez alatt nem a zsebméretűre összehajtható darabokat értjük, és nem is a járdadomborító golfernyőkre gondolunk, amik alatt egy négyfős család is szárazon átvészel egy monszunt.

A Burberrytől bizony egy életre választ esernyőt az ember, már csak az ára miatt is.

Amikor ernyőt keresel, válassz olyan gondosan, mintha csak egy pénztárcát vennél, hiszen ez lesz nálad akkor is, amikor öltönyben vagy, és akkor is, amikor egy lazább napodon farmert viselsz. Az ideális és tartós darabok erős vázzal bírnak, átmérőjük pedig megközelíti a két és fél métert. Tartsd szükség esetén a csomagtartóban, pörgesd meg, mint egy fegyvert, ezen ernyők alatt mindig lesz helye két embernek.

A Mr. Porter webshopban található London Undercover ernyőn kívül is tudunk ajánlani neked olyan páratlan ernyőket, amik tutira nem jönnek szembe veled az utcán, ráadásul magyarok gyártják őket! A Rékassy esernyő honlapján nézelődve találhattok levél, kiszáradt sivatagi talaj, vagy épp vízcseppes mintájú egyedi, kézzel készített esernyőt, de a legmenőbb talán a buborékfóliás.

Kár, hogy bajszos nincs!

Ha végre túlvagyunk ezen az esős időn, akkor nyúlhatsz is a napszemüveghez. Vagy most készülsz választani? Adunk egy-két tippet!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.