Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A magyar Je Suis Belle olyan limitált kiadású pólókollekciót tervezett, amelynek darabjaiban nagy hangsúlyt kap a nőiesség – írják a Facebookon. Azaz minden lány hordjon puncis pólót? – írjuk mi.

Vagina helyett punci! – mi a te szavad? Viselnéd is?

Ezzel a kardinális kérdéssel fordul a Je Suis Belle és az Idelyn csapata a nőkhöz. Az Idelyn már régebben indított egy szavazást, hogy milyen szót szeretünk leginkább használni a női nemi szervre. A szavazás nyertese pedig – dobpergés – a

PUNCI.

Mikor erre a remek eredményre jutottak, a csapat még szeretett volna mást is elérni; hogy menjen híre, mennyi névvel is illetjük a nők csúnyáját. A szervezők azt kérik a nőktől, hogy árulják el, ők milyen névvel illetik a vaginájukat – cserébe kapnak egy limitált szériás pólót, mellyel büszkén viselhetik a mellükön a puncijukat.

A pólókat a VII. Paulay Ede utca 29. szám alatt 2016. június 9-11-ig, csütörtöktől minden nap 15-21 óráig lehet megvásárolni, középen az illető kedvenc vulvaszinonímájával. Az eventet itt követheted. Kíváncsiak vagyunk, vajon jövőhéten elárasztják-e az „A puncim mágikusabb, mint egy unikornis” pólók Budapest utcáit. Nagyon-nagyon kíváncsiak. És ennyiszer még egyetlen cikkben sem írtuk le, hogy punci.

(Kép: Je Suis Belle Facebook)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.