Saját üzletet vezetsz és szeretnéd a pénzügyeidet nagyobb kontroll alatt tartani? Vagy a vásárlóid számára tennéd vonzóbbá a szolgáltatásodat? Van egy jó hírünk: ismerünk egy olyan fizetési rendszert, ami a bankkártyás fizetést is helyettesítheti, ráadásul egyszerűen adhatsz visszatérítést a vendégeidnek mindenféle hűségprogram nélkül. Miről beszélünk? Mondjuk!

Semmi pánik, csak légy nyitott!

Szíved csücske fodrászatod, masszőr vállalkozásod, autóműhelyed, panziód vagy épp a virágzó kisboltod? Akkor minden bizonnyal az egyik legfontosabb célod a piacon versenyben maradni, és fejlődni! Valljuk be, ez nem egyszerű feladat! A helyzeten az sem segít, hogy egyre kevesebben hordanak maguknál készpénzt, a számlák kiegyenlítésében pedig leginkább a bankkártyák vették át az uralmat.

De mi van akkor, ha nem megoldott nálad a bankkártyás fizetés vagy egyszerűen szeretnél több fizetési alternatívát biztosítani az ügyfeleid számára? Hiszen a versenyképesség lényege, hogy lehető legtöbb eszközzel kiszolgáld vendégeidet!

Fotó: BlockBen

Gondolj bele, mennyivel könnyebb lenne egy olyan világban élni, ahol nem kell bajlódni a készpénzes fizetésekkel, a visszaadással, az aprópénz be- vagy felváltással.

Van egy jó hírünk: nem lehetetlen küldetés, csupán pár kattintásnyira vagy a megoldástól!  Ráadásul ez nemcsak neked, de vásárlóidnak is jó, hiszen könnyedén adhatsz nekik visszatérítést a vásárlásuk után.

A kulcs a kezedben van: BlockBenPay

A BlockBenPay egy QR-kód alapú fizetési szolgáltatás, ami full kontrollt biztosít pénzügyeid felett: olyan kapcsolatot tesz lehetővé az eladó és a vevő között, melyben mindenki az elejétől a végéig tudja kontrollálni a folyamatokat. Amellett, hogy biztonságos, a vagyonodat értékálló arany alapú digitális valutában, az ún. BNO (BlockNote) valutában tarthatod.

A nagy kérdés: miért is jó ez neked és az ügyfeleidnek?!

  • INNOVATÍV - mindenki számára kényelmes, mindössze egy telefonos applikációra van szükség a használatához
  • AZONNALI - azonnali jóváírást tesz lehetővé – éjjel-nappal, világszerte az év minden napján
  • DÍJMENTES - díjmentes a csatlakozás és a számlavezetés, kereskedőként mindössze tranzakciók után kell jutalékot fizetned
  • BIZTONSÁGOS - biztonságos ügyfélazonosítás és tranzakció feldolgozás áll
    rendelkezésedre a rendszeren belül
  • KÉSZÜLÉKMENTES - nincs szükség POS terminál telepítésére, egyszerű és azonnal a rendelkezésedre áll

Ne bíbelődj a hűségprogramokkal

Ki ne szeretne valamilyen kedvezményben részesülni a vásárlásai során, igaz? Neked is az ügyfeled az első, de a hűségprogram kialakítása nem a te asztalod?

Megértjük, hiszen egy ilyen program sok energiát, logisztikát és nem utolsó sorban anyagi ráfordítást igényel. A BlockBenPay viszont ezt is megoldja helyetted, hiszen lehetővé teszi, hogy vendégeid aranytartalékait is növeljék a vásárlások után járó - általad meghatározott százalékú - arany alapon számolt visszatérítésnek köszönhetően. Így nem kell saját hűségprogram, csupán annyi a dolgod, hogy csatlakozz a BlockBenPay-hez, az előregisztráció pedig már megkezdődött, ha most csatlakozol, akkor garantáltan nem maradsz le semmiről!

Fotó: BlockBen

Ne legyen kifogás, a BlockBenPay rendszerében hamarabb tudod leadni
előregisztrációdat, mint hogy kihozzák a vacsorád első fogását!

Mire vársz? Légy trendi, modern és nem utolsó sorban nyugodt – ügyfeleiddel együtt – , ami a pénzügyeket illeti.

Vedd kezedbe az irányítást, töltsd le az applikációt és garantáltan egy új világ nyílik meg előtted és az ügyfeleid előtt is!

A cikk létrejöttét támogatta a BlockBenPay.

És ezt olvastad már?
Bemutatjuk a Közép-Floridai Egyetem egyik legszexibb hallgatóját