És közben megint olcsón árul jegyeket, legalábbis, ha időben lecsapunk rájuk.

2013 eddig a Wizz Air éve, legalábbis ami a kelet-európai polgári repülést érinti, ugyanis megveszekedett tempóban veszik be az újabb és újabb célpontokat, és még hol van az év vége, hol van Moszkva és Isztambul meg a Kanári-szigetek, amelyek állítólag szintén szerepelnek a légitársaság to do listjén. Őszintén szólva, elsőre egy igazi turistanevezettség sem jut eszünkbe Bakuról, de amíg június 17-én elindul az első járat, alaposan felkészülünk belőle.

Annyit természetesen lehet tudni, hogy az azeri főváros a kaukázusi térség egyik legdinamikusabban fekvő régiója, így ha a turisták nem is, üzleti érdekeltségekkel rendelkező urak és hölgyek kihasználhatják az új lehetőséget.

Go East!

A Budapest–Baku útvonal megnyitása a Wizz Air korábban bejelentett keleti terjeszkedésének következő lépése. Az elmúlt hónapokban a Wizz Air olyan, keletre fekvő országokba indított járatokat, mint Ukrajna, Izrael, Grúzia és az Egyesült Arab Emirátusok. A Wizz Air új, bakui útvonalára már kaphatók jegyek kedvezményes áron, a foglalás a wizzair.com oldalon lehetséges. A hihetetlenül alacsony viteldíjak 59,99 eurónál vagyis 17 990 forintnál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat).

„A Wizz Air folytatja a keleti terjeszkedést, ezzel lehetővé teszi az alacsony árakon való repülést a világ egyik legdinamikusabban fejlődő régiójába” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – „Budapesti útvonalhálózatunkat Tel-Aviv, Kijev és Dubaj úti célokkal bővítettük, hogy Magyarország élni tudjon az egyre nagyobb potenciállal rendelkező, keleti piacokról érkező turizmus kínálta lehetőségekkel."

És ezt olvastad már?
Hamarosan nem lehet téli olimpiákat rendezni az időjárás miatt