Az indonéz szigetvilág már magában lenyűgöző, de valószínűleg a The Sanchaya az egyik legelegánsabb hotel is a környéken. 9 lakosztály a Great House-ban, és 21 villa, luxuskivitelben.

A Great House régi britt fekete-fehér kúriákra emlékeztet, benne a délkelet-ázsiai gyarmatok - főleg spanyol és holland - stílusával. A kertet az óriási szökőkúttal Boonchai Sakulthamrak híres tájépítész tervezte. Gyönyörű verandák, pazar kilátás, erős szimmetria a főépületen és a belső terekben is. A hátsó épület vezet át a privát strandig, közben pedig az éttermen, a szalonon és a könyvtáron is végighaladunk.

 

A lakosztályok a második emeleten sorakoznak és lenyűgöző kilátás nyílik mindegyikből az óceánra. Minden suite nappalival, gardróbbal, és tágas hálószobával került kialakításra. A P49 lakberendező cégnek köszönhetően egy csomó gyönyörűen felújított, egyedi bútorral találkozhatunk a hotelben,  és így tényleg olyan otthonos lett az egész, mint egy családi kúria.

A Dining Room-ként, azaz étkezőként aposztrofált étterem akárcsak otthon, itt is egész nap nyitva, folyamatosan friss vajjal, rebarbara lekvárral, meleg pogácsával és brióssal.

A grill étterem bangkoki utcakajával, csúcsminőségű teákkal, borokkal és zseniális bor-étel kombinációkkal készül minden nap. Aki pedig már degeszre ette magát, saját személyi edzővel sportolhat az edzőteremben, hajókirándulásra mehet vagy bulizhat hajnalig.

A kezdő ár 200 ezer forint per éjszaka egy két fős villában, a két hálószobás tengerparti villát viszont 600 ezer forint alatt nem ússzuk meg éjszakánként.

(forrás: Justluxe)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés