Parádés hely, tényleg, de ilyen benzinárak mellett lehet, hogy picit drága.

A kőgazdag Sir Richard Bransonnak már régóta van saját szigete, azonban nem elégedett meg a Necker-szigettel, megvásárolta a Moskito-szigetet is. Ez is a Brit Virgin-szigeteken található, mégpedig egy rövid hajóútra a másiktól, mindössze két mérföldnyire.

A Moskitóra bárki elrepülhet nyaralni, a szigeten található tíz különálló luxusvillából ugyanis kettőnek már kitárta a kapuit a nyaralni óhajtó módos vendégek előtt. A Virgin Limited Edition október elején felvette a portfóliójába a Point Estate-et és az Oasis Estate-et, így már csak utalni kell és a 125 hektáros privát sziget egyik ultraluxus apartmanjában.

Nyilván akad némi különbség a két villa között, de abban teljesen megegyeznek, hogy mindkettőből lélegzetelállító a kilátás, 360 fokban csodálhatód az óceánt. Emellett ott feszül a medence, bárok és teniszpályák sorakoznak, és persze saját part is rendelkezésre áll. Na és mindkettő méregdrága: éjszakánként 17 500 dollárt, vagyis 5 és fél millió forintot kell kicsengetni egy minimum négy éjszakás ott tartózkodás esetén.

Természetesen ebben benne van a személyre szabott utazás, egy magánszakács, személyzet, all inclusive ellátás és a vízi sportok is.

(Fotó: Virgin Limited Edition)

És ezt olvastad már?
Ilyen az, amikor az eklektika a minimalizmust is magába olvasztja