Nem árt tudni, hogy mikor van a legnagyobb veszélyben a párkapcsolatod.

Még jó, hogy mi itt vagyunk neked és rögtön el is áruljuk. Egy új kutatás ugyanis utánajárt annak, hogy a nők mikor hajlamosak a leginkább eljátszadozni azzal a gondolattal, hogy lefeküdnének egy másik pasival a hátad mögött.

A statisztikát a Victoria Milan randioldal vizsgálta meg, ahová eleve azért regisztrálnak az emberek, hogy szeretőt találjanak maguknak. A számokból pedig az olvasható ki, hogy vannak bizonyos életszakaszok, amikor sokkal nagyobb eséllyel lép félre egy nő. Neked pedig ilyenkor érdemes a leginkább odafigyelni az apró, árulkodó jelekre. Először is azt nem árt tudni, hogy átlagosan 29 évesen mennek férjhez a nők, és az átlag életkor, amikor megcsalják a párjukat:

36.6

Mindez tehát azt jelenti, hogy nagyjából 7 év kell ahhoz, hogy kihűljön egy kapcsolat és a feleség valaki másnál keressen vigaszt.

- kommentálta az eredményeket Sigurd Vedal, a Victoria Milan alapítója.

Kiegészítésképpen azt is megemlítenénk, hogy egy másik megcsalós oldal arra figyelt fel, hogy a legtöbb ember (férfiak és nők egyaránt) a 9-re végződő életkorokban hajlamos a félrelépésre, tehát például 29, 39 vagy 49 évesen. Ennek az lehet a magyarázata, hogy egy újabb évtized zárul le az életükben és ezt a krízist igyekeznek kezelni, avagy kompenzálni a megcsalással.

Tehát, a statisztika szerint a két legvalószínűbb eset, amikor a nőd félreléphet:

  1. Már 7 éve együtt vagytok és kihűlt a kapcsolat
  2. Új évtizedbe lép és ettől öregnek érzi magát

Hogy mi lehet a megoldás? Erre talán már magadtól is rájöttél, nem szabad veszni hagyni azt a bizonyos szikrát, oda kell figyelni a párodra és érzékeltetni vele, hogy szereted. Ha ennek ellenére mégis megcsalna, legalább biztos lehetsz benne, hogy nem rajtad múlott...

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon